https://nouwcdn.com/v304/u/895/831895/434/202107181053382101.jpg

BEHÖVER ER HJÄLP ATT VÄLJA

Innehåller affiliate-länkar

STÖVLAR

1 / 2 / 3 / 4

För mig är både stövlar och boots något som jag förknippar med hösten, helt klart! Det kan vara den bästa övergången på hela året, att gå från sneakers till ett par stövlar eller boots.

Nu under hösten när jag har börjat jobba på heltid igen, har jag insett att jag är i behov av ett par skor att ha på jobbet nu mellan sommaren och vintern. Än tycker jag inte att det är dags för mina varmfodrade boots som jag köpte förra hösten, utan jag behöver ett par innan jag går till varmfodrat. Jag är alltså i behov av ett par stövlar/boots som jag kan ha både på min vardag och under min arbetstid, skor som alltså är okej att smutsa ner om jag så är på skolgården, lerig gräsmatta eller skogen men som också kan bära upp en outfit på min vardag utan att det ser ut som att jag bär "jobbskor" även till vardags.

Jag fann några som jag har länkat här i inlägget. Varför jag delar detta med er? Jo, jag skulle vilja ha er synpunkt på vilka som ni tror skulle passa? Nu är jag ute efter både ett par stövlar och ett par boots som jag inom kort bör införskaffa.

BOOTS

5 / 6 / 7 / 8

Gillar