https://nouwcdn.com/v304/u/895/831895/434/202107181053382101.jpg

BACK TO WORK

Damn, igår blev jag klar. Trehundrafyrtio (340) A4 sidor blev det tillslut i den andra boken. Jag ska skriva ut de senaste 40 skrivna sidorna redan ikväll och sätta ihop den så att syrran kan låna och läsa den. Jag själv tycker att det är helt galet vad mycket jag lyckas skriva, jag förstår inte ens hur jag från början kunde få ner så mycket som jag sedan har redigerat och utvecklat fram tills nu. Borde jag känna mig lite stolt ändå kanske? Jag lever för mina karaktärer, deras relationer och dramat som de ständigt skapar omkring sig. I veckan ska jag försöka ge mig på tredje boken, påbörja redigeringen av den även fast den inte ens har ett slut än. När den kommer igång kanske jag även får ett nytt flow med skrivandet igen.

Igår började jag kasta ut sommaren och plockade in hösten. Några nya orangea bordstabletter och nya gröna växter gjorde det något trevligare. Jag gillar de små förändringarna som ändå kan göra så mycket, som nya bordstabletter i en passande höstfärg.

Måndag igen och helgen gick förbi oss alldeles för fort. Den energin som jag hade igår, önskade jag att jag hade haft mer av hela helgen och kanske att den fanns kvar idag. Jag är inte alls taggad på jobb och jag vet inte varför egentligen, jag har bara ingen lust att ta mig hemifrån. Jag vet att det blir bra när man kommer dit, men just idag känner jag att något är på gång i kroppen igen. Wilhelm är hemma förkyld, vet inte om det är något som han har smittat mig med plus att jag har en hemsk tandvärk. Bitter morgon och otaggad på jobb, låt dagen gå fort fram till 16.40.

Gillar