ATT VARA VUXEN OCH ATT FÅ KÄNNA SIG UPPSKATTAD

Vuxenlivet ändå. Att bo i bostad innebär många bra och mindre bra saker. Som att ingen kommer och lagar saker åt oss, det är en mindre bra sak. Igår hörde både jag och Wilhelm en smäll typ, som att något ramlade ner. Jag tänkte inte så mycket på det, men däremot Wilhelm. Han började skrika på mig och frågade vad jag hade ner, men det var ju inte jag. Så jag tog en sväng i alla rummen i lägenheten, från vardagsrum, sovrum, hallen, köket och till sist badrummet. I badrummet finner jag den ena spegeldörren av badrumsskåpet liggandes på golvet med sprucken spegel. Den har alltså lossnat från skåpet och ramlat ner i golvet. På vägen ner i golvet valde den dock att studsa på handfatet som fick en mindre spricka. Det känns som att vi har haft lite otur den senaste veckan med både duschslangen som gick sönder och har börjat läcka och det här. Vi kanske inte riktigt behövde ”sjuårsolycka” just nu på grund av spegeln. Det verkar som att jag och Wilhelm behöver göra en liten tripp för att köpa nytt.

Det är fantastiskt att kunna avsluta en termin i skolan och känna sig uppskattad. Något jag verkligen kan säga att jag kände mig igår. Klassen tackade mig för den här terminen, med ett litet tal, en bok med en teckning från varje elev, present från mina kollegor som jag har haft med mig i klassen och sedan en present och blommor från eleverna. Det är då man känner att man måste ha gjort något bra under året, fast att det oftast inte känns som det när det blir för många motgångar.

Dagens arbetspass gick ju bra. Jag och en kollega påbörjade en liten rensning och städning. Då hon har varit på den här avdelningen sedan den startades upp 2017, så får hon hjälpa mig att rensa då jag blir kvar på den avdelningen fast med nya kollegor. Så det har jag gjort, jobbat och slitit genom att städa och rensa helt enkelt. Jobbade bara fem timmar, så det var inga tuffa fem timmar som jag jobbade. Jag tog en snabb sväng till ICA och handlade lite inför helgen och sen har jag under eftermiddagen sett på både Eagles och Younger. Vet inte om jag gillade slutet på Younger faktiskt, men slut verkar det nu vara. Eagles var dock väldigt bra, får vänta ännu en vecka till för att se nästa avsnitt.

Ikväll ska jag försöka få ordning på skrivandet och ta mig vidare i boken och lyssna på en massa musik hela kvällen.

Gillar

Kommentarer