ÅRSRESUME JULI - SEPTEMBER

JULI

Startade juli-månad med att träffa Emma och Amanda på en lugn och mysig eftermiddag. Medan regnet SKULLE ösa ner utanför enligt väderrapporten valde vi att sätta oss hemma hos Emma och kolla på film och äta gott.

En bussresa till Söderköping för att äta glass i stora lass.

Minigolf med Emma och Amanda | en fika tillsammans med Bea

Sommar-mellanmål!

När man väl upptäcker att det är våffeldag, först då blir man sugen på det och äter det till frukost i flera helger på rad.

Sommarjobb på fritids, ibland var det nästan läskigt lugnt. Vart var alla barn liksom? Det gjorde att vi i personalen också kunde sätta oss ner och måla med barnen eller medan barnen lekte flitigt.

AUGUSTI

Första gången vi åt färsfyllda paprikor till middag, HEJA viktväktarna som bjuder på så många goda recept!

Liseeeberg en andra gång. Valkyria, vilken attraktion. Den ser hemskt läskig ut men är över på ungefär 2 sekunder, haha. Lakrits- och hallonglass var i alla fall väldigt gott!

Nu börjar ljusperioden, när man tänder upp ljus så fort det blir lite mörkt utomhus. MYSIGT. | Började äntligen läsa After och var helt fast. Denna fascination har vi redan haft här på bloggen under hela hösten, så för er som minns den stunden kommer ihåg hur förtrollad jag var. VILKEN BOKSERIE, WOW!

Sedan startade vi upp femte terminen och sista året på lärarutbildningen. Nu har jag helt plötsligt gått ungefär 3/4 av den terminen och närmar mig sjätte terminen med stormsteg!

Augusti = matmarknad i Linköping = det blir den årliga crêpesen. | Träffade Emma en kort stund och vi åt lunch på stan tillsammans.

SEPTEMBER

Köpte en enormt stor mugg, som jag ändå har längtat efter att få ha en stor mugg och så säljer indiska denna, fantastiskt!! Denna dag träffade jag även Bella som var på besök från USA.

Höstens skoköp blev dessa och har varit perfekta. Många på jobbet har kollat på mig de dagarna det har varit regnigt och lerigt och sagt "du som har vita skor också". Inte köpte jag dessa för att jag skulle vara rädd om dom, nejnej. Jag köpte dom för att de har det material som jag behöver för att kunna ha dom ute i regn och slask utan att frysa ihjäl eller bli dyngsur. De svarta är fodrade och har varit riktigt sköna vissa dagar. Hade varit skönt och veta om de var lika varma vid minusgrader också, men det är svårt när man inte får så kalla temperaturer här i mitten av Sverige.

En kväll tillsammans med My och Hanna, där vi drack drinkar, cider, lyssnade på musik och snackade. Vi hade en riktigt mysig kväll. Men när dem drog till stan så gick jag hemåt istället.

Love island, idol och tända ljus = nu verkar hösten vara här på riktigt!!

September är den månaden som man längtar mest efter när sommaren har tagit slut, speciellt om man gillar hockey som jag gör då det är i september som SHL äntligen startar upp och jakten på sm-guldet | i och med att ishockeyn började släppte nocco en ny smak, har ni hunnit smaka den? God tycker jag!

Hade en hektisk bildkurs när vi började och det tog ungefär en hel månad innan vi fick börja arbeta praktiskt, denna gången för att göra en film utifrån en känd saga. Kan ni se vilken vi valde?

Ännu en fika på stan, denna dag träffade jag syrran och hennes arbetskamrat ute på stan och dom bjöd med mig på en fika innan jag skulle till gymmet, trevligt! | Efter att hösten startade med en hektisk bildkurs var det skönt att äntligen kunna ha lediga förmiddagar så man kunde lindra stressen med en kopp varm choklad.

Två "nygamla" tavlor sattes upp på väggen. Dessa har legat i en flyttkartong från när jag lämnade mitt barndomshem, mest för att jag inte visste var jag ville ha dem. Tillslut så fann jag en plats åt dem (bilden är snett tagen!)

Hösten och mössperioden var på ingång och det var dags att skaffa sig två nya fräscha mössor. | Spontanköpte lite snacks från viktväktarna.

Älskade älskade Elvis somnade in i slutet av September efter att ha varit lite småsjuk ett tag. Istället för att han skulle få lida me somnade han in och har det säkerligen mycket bättre nu även fast vi här nere saknar honom så så mycket!! Han som skulle fylla 11 år nu i december.

Gillar

Kommentarer

LifewithMich
LifewithMich,
Våfflor!!! I waaant😍😅
nouw.com/lifewithmich
malinlinneaa
malinlinneaa,
haha sååå gott!
nouw.com/malinlinneaa
elllensvensson
elllensvensson,
Låter som du haft ett bra år✨
nouw.com/elllensvensson
malinlinneaa
malinlinneaa,
Dumt att klaga 😃
nouw.com/malinlinneaa