ÅRETS BÄSTA VECKA

har nått sitt slut och det känns redan så tomt! Under en veckas tid har jag haft en garanterad kanal att titta på under mina dagar och det har bara rullat på. Det har bjudits på underhållning i alla former, härliga berättelser och fakta, men också en hel del musik, både gammal som ny. Under den här veckan har jag vetat min plats och det har varit i soffan framför musikhjälpen och även på språng har jag haft igång musikhjälpen via duo-appen. I början var jag skeptisk till att se Felix som programledare, men jäklar vad han gjorde det bra! Han om någon höll liv i buren och har gjort det värt att ha igång det så pass mycket som jag har haft. Vissa dagar har jag inte ens velat gå och lägga mig.

Under den här veckan hamnar man verkligen i en liten bubbla. En bubbla som spricker i slutet av veckan och man måste ta sig tillbaka till det vanliga livet igen. För mig innebär det att jag återigen kan börja lyssna på julmusiken både på språng och hemma i soffan. Jag kan återigen börja kolla på serier igen, men ändå känns det inte lika viktigt längre. För nu är man nästan trött på att dega i soffan, då man har gjort det i en vecka bara för att få följa allting som har med musikhjälpen att göra. Imorgon kan jag återigen lägga mina tankar på något annat än musikhjälpen, det känns som att man har kommit tillbaka till livet som man delar med dom andra.

En låt som jag verkligen bär med mig efter den här veckan är "Ser du månen där du är ikväll?". En låt som jag aldrig hade hört innan, men som har spelats så många gånger under den här veckan att även jag har fastnat för den. SÅ FIN!!

Tackar alla för den här fantastiska veckan och ser framemot nästa år!

Gillar

Kommentarer