ÄNNU EN SOMMARLISTA

Beskriv sommaren hittills med tre ord?

- Varm, söt (det har varit mycket läskedryck och sötsaker) och lugn. Sommaren har precis börjat och likaså har även mitt "nya" liv börjat efter att ha varit student i tre år. Först nu jobbar jag återigen 100% och varje vardag kommer fyllas av jobb. Att starta dessa 100% med sommarlov är inte helt fel, det känns som att få en lugn start på karriären.

Vad är det bästa/sämsta med sommaren?

- Bästa: Värmen och att det är lättare att göra saker utomhus, som att umgås med vänner på olika sätt än att sitta inomhus och spela spel eller se på film.
Sämsta:
Ångesten. Ångesten som skapas när man tvingar sig själv att ta vara på värmen utomhus, eftersom att det snart är höst och vinter igen.

Din favorit outfit i sommar?

- En lagom lång klänning/kjol eller shorts med ett par sneakers och jeansjacka.

Ett måste i sommar?

- Göra någon slags tripp om det så bara är till smultronstället. Helst av allt hade jag velat som varje sommar besöka Liseberg, men det ser mörkt ut i år. Vi får se vart vi kan ta oss, Wilhelm och jag har trots allt semester tre veckor tillsammans.

- Outfits tips från Pinterest

Sneakers VS sandaler?

- Det är svårt att välja då det beror helt på vad det är för outfit och vad det är för dag. Numera brukar jag ha med mig ett extra par till jobbet som jag kan byta till efter halva dagen. Jag försöker dock använda sneakers främst när jag jobbar och sedan andra skor vid mindre sträckor oftast när jag är ledig.

Vilken är den somrigaste maträtten enligt dig?

- Helt klart sommarmat, det vill säga färskpotatis, skinka, gräddfil och gräslök. wow, så gott!! Dock kan jag tycka att sallader är riktigt goda nu under sommaren när man egentligen inte riktigt orkar fixa mat.

Hemma VS borta?

- Borta i en viss mån men annars är jag helst hemma. I mitt fall så är både hemma, hemma i lägenheten men även hemma hos mamma och pappa. Hemester skulle aldrig vara ett problem för mig, jag har inte behovet av att åka iväg.

Jordgubbar VS vattenmelon?

- Jordgubbar. Det skulle jag kunna äta var och varannan dag om jag hade möjligheten. Vattenmelon är annars väldigt gott och något som jag verkligen vill äta under sommaren, men jordgubbar finns nästan endast under sommarhalvåret och då måste man passa på att äta.

Vad lyssnar du helst på i sommar?

- Egentligen inget speciellt. Jag fortsätter följa alla podcast som jag lyssnar på och sedan brukar jag hitta en och annan somrig låt som går på repeat. Ibland kan det även bli att man lyssnar på gamla sommarlistor som dyker upp på spotify.

Favorit sommardoft?

- Det finns ju verkligen inte bara en. Det är både sommarregn, syrener och kvällsdoften som oftast kommer när solen försvinner och temperaturen blir lite svalare.

- Listan är ett ihopplockat ifrån @blogglistor

Gillar