ALLA DESSA BELYSNINGAR I JULETID

Julbelysningen i stan alltså. Under vardagarna är jag sällan ute på vift i dagsljus, utan det blir alltid i mörker. Men det gör inte mig någonting, för då får man se dessa fina upplysta granar på alla dess gator och torg i Linköping.

Morgonen startade jag en halvtimme tidigare, då det är torsdag och morgonmöte redan 7.30. Tände ljus och såg julkalendern samtidigt som jag år frukost, precis som varje morgon. Kan vara det mysigaste med tidiga morgnar just nu, att få se på julkalendern och tända ett ljus i mörkret. Annars ser jag framemot sovmorgon, redan imorgon faktiskt! Torsdagar innebär lång dag, både en lång dag i skolan men också överlag. Slutar inte förrän 17.10, men är i klassen fram till 14.20, därav en lång dag. Det blir inte allt för mycket tid kvar hemma, då jag är hemma runt 18, behöver läsa körkort innan det är dags för hockeykväll. ÄNTLIGEN, är det dags för match. Många matcher blir inställda och uppskjutna på grund av Corona, så just idag är jag glad för att få se på match igen.

Gillar

Kommentarer

Jovana
Jovana,

Det ljuset verkligen upp tillvaron! 😍 Tror mina grannar är rädda för mig för jag tittar alltid på alla ljusstakar, trädgårdsbelysningar osv så mysigt! 😍

nouw.com/jovana
malinlinneaa
malinlinneaa,
Ja och man blir nästan pepp på allt mysigt runt omkring en nu 🥰
nouw.com/malinlinneaa
evelinajosefines
evelinajosefines,

Åh jag älskar älskar allt som har med ljus att göra! 🥰

nouw.com/evelinajosefines
malinlinneaa
malinlinneaa,
Det är så fint och mysigt 🥰
nouw.com/malinlinneaa