https://nouwcdn.com/v304/u/895/831895/434/202107181053382101.jpg

+/-LISTA

+ det håller verkligen på att bli vår. Läste att det kan vara så att det inte riktigt blir en riktig vinter utan kommer gå direkt till vår. I söndags hade vi hela 11 plusgrader här i Linköping.

- börjar bli stressad angående det här med vfu. Inte nog med att vi "jobbar" 100% på en skola i 9 veckor, vi har även skriftliga uppgifter som ska göras UTÖVER. Har jag ens hunnit börja med dom utan att behöva sitta hemma på fritiden för att skriva? Nej, knappast.

+ min kropp har börjat vänja sig vid vilka/när måltider äts, för hungern är inte sådär extrem längre.

- jag är mitt i början av en förkylning som inte riktigt vill bryta ut. Både huvdärk och tung i kroppen emellanåt.

+ jag sover så bra om nätterna numera efter att jag började läsa en halvtimme varje kväll. 1,5 månad har gått på 2020 och jag har redan läst ut två böcker.

- ogillar verkligen storm på alla vis. Emellanåt håller man på att blåsa iväg och ibland är det som att vinden stoppar en på cykeln och det går inte framåt + att det blir tio gånger kallare.

+ jag gjorde ett nytt tillval av tevekanal i förra veckan och valde kanalen VH1 som bara är massa musikvideos från allt möjligt kul. En kanal att bara ha igång när det inte finns något annat, musik blir ju aldrig tråkigt.

- så trött på alla vinterjackor nu, snälla bli vår!

Gillar