7 RANDOMS 

- Mitt humör har varit otroligt dåligt. Många tråkiga och dåliga känslor som fyllt min kropp dom senaste veckorna.

- Jag har aldrig varit en lagmänniska, men i mitt yrke måste jag vara det för att det ska gå ihop. Det är vad det handlar om när man jobbar på skola och fritids ändå känns det som att man aldrig riktigt jobbar i team.

- all ära för den här värmen. Men den tar nästan kol på mig. Numera kan man i alla fall andas ute och röra sig utomhus utan att svettas, men inomhus är det fortsatt en bastu.

- jag stressar upp mig för så mycket i onödan. Något som har blivit värre sedan ångesten blev allt större och tydligare.

- jag är omotiverad till frukost och middag. Helst av allt skulle jag vilja strunta i att äta över huvudtaget eftersom att det är så jobbigt och komma på något nu och för att det är lite jobbigare att göra det också.

- ni anar inte vad jag längtar till hockeysäsongen. Älskar sommaren, men ingenting slår sensommaren, nära inpå höst och säsongsstart av SHL. Ingenting slår den magiska känslan som jag känner vid den tiden på året mellan slutet av augusti till september-oktober.

- jag är en otrolig slösare. Det är helt galet. Ibland blir jag mörkrädd själv och behöver sätta tydligare gränser för mig själv och ibland får jag ge mig en snärt på näsan.

Gillar