https://nouwcdn.com/v304/u/895/831895/434/202107181053382101.jpg

5 THINGS

5 SAKER

Du gjorde igår: Pluggade, handlade, åt på världens bar med My, kollade på Livepodd och kollade på idol.

Du kan höra just nu: bilar som åker förbi, ljudet av att åka på en väg, snicksnack mellan oss i bilen, Kevin som spelar mobilspel och musiken från mina lurar.

Du inte kan leva utan: mobil, trådlösa lurar, min säng, Cola och mat, haha.

Du ska göra nästa vecka: förmodligen träna, plugga, se på hockey både på teven och live, kanske jobba och äntligen äta godis! Halloweenveckaaaa.

Du helst äter: Choklad, frukt, nylagad mat, kött (älskar kött!),

4 PERSONER
Du kan berätta allt för: Mamma, Marika, Bella och Wilhelm.

Du helst smsar/skriver med: Smsar väldigt sällan numera utan man skriver bara om det händer något speciellt, men i så fall är det med Mamma, Marika, Bella och My.

Du tycker om: Mamma, pappa, syskon + syskonbarn och Wilhelm såklart! Betydligt fler än fyra personer men jag gillar alla dessa människor.

Du skulle vilja bjuda över på middag: Egentligen är jag väl ingen som bjuder in på middag även fast det skulle vara trevligt någon gång. Det skulle vara kul att bjuda över vänner, syskon eller bara mamma och pappa.

Du träffar varje dag: Det är väl egentligen bara Wilhelm, större delen av veckan OFTAST träffar jag mina klassisar på universitetet.

3 NEJ TACK

När det gäller klädesplagg: Allt som är gjort av skinn eller läder (skärp och skinnjacka går bra!) men inte läder/skinnbyxor och liknande, blusar med volanger eller ballongärmar och kläder som man ser igenom, som tydligen ska vara snyggt på något vis.

I matväg: Potatismos, det är väl mitt största NEJ när det gäller mat, köpta köttbullar och ketchup.

Drycker: Öl, saft och kaffe.

I din inredning: Alla möjliga olika djur till dekoration som säljs just nu, dekorationer av sten. Jag kan inte komma på något mer just nu.

Gillar