17 FACTS

1. Jag saknar träningspassen på gymmet.
2. Jag är stressad minst fyra dagar i veckan på grund av för mycket på en gång. Körkortsplugget är en stor del av detta.
3. Jag är jävligt dålig på att komma på maträtter, något tips?
4. Jag behöver mina 15-20 minuter sittandes i soffan varje morgon innan jobbet för att komma igång.
5. Jag har under en månads tid skrivit på en egen bok, fysiskt sätt är det två böcker som hör ihop men vet inte om det slutändan kommer bli en enda bok. Vill bara inte att den ska ta slut.

6. Jag vill träffa Bella typ nu, kan corona bara vara över snart så hon kan resa hem från USA.
7. Jag längtar till den dagen jag blir gravid, om jag får en bra graviditet vill säga.
8. Jag är beroende av nocco och det är oerhört svårt att bryta detta!!
9. Mitt morgonhumör är inte glatt. Så möter ni mig en tidig morgon kanske jag inte är 100% glad klockan 8.00, men jag kommer igång efter några timmar.
10. Jag älskar att prata. Ni behöver vänja er vid det innan ni lär känna mig, för det kan tjatas hål i huvudet på er efter ett tag. Men jag är snäll också och inte bara jobbig.

11. Jag älskar att spela Sims. Jag skapar en enda stor historia kring min simsfamilj, därav mitt skapande med en egenskriven bok.
12. Jag vill ta körkort innan året är slut, finns inget annat alternativ!!
13. Jag har varit utomlands en gång, då var jag i Parga i Grekland.
14. Jag älskar alla årstider, fast på olika sätt såklart. Min kropp lever lite efter årstider, för är det vinter så vill jag ha vinter till 100% och är det sommar vill jag ha 100% sommar.
15. Jag skriver alltid min veckoplanering på söndagen. Innan dess vet jag inte hur min kommande vecka ser ut.

16. Just nu, lyssnar jag BARA på LBSB. Det är det enda som spelas om och om och om igen i mina hörlurar. Varje låt som jag gillar, går på repeat flera gånger per dag. Men jag har insett att denna grupp har ett beat som är riktigt glatt och man vill dansa hela tiden. Det har hjälpt mig så enormt mycket nu när det har varit mycket med körkortsplugg och jobbiga dagar på jobbet. Att dra på sig lurarna på morgonen och direkt när jag lämnar jobbet och kunna lyssna på den här gruppen, wow jag mår så fruktansvärt jäkla bra av dom just nu.
17. Matlagningen blir mycket roligare när man har igång musik på högtalare och man kan dansa samtidigt. Det är rätt så standard hemma hos mig, för jag går alltid igång när jag hör musik och speciellt om det är dansmusik.

Gillar

Kommentarer

Hannakarlzzon
Hannakarlzzon,

Åh vad roligt att läsa! Tycker också att matlagning blir så mycket roligare med musik! En maträtt jag kan tipsa om är köttfärs blandat med curry, matlagningsgrädde o chilisås! Ät de med banan, ris o jordnötter! ❤️

nouw.com/hannakarlzzon
malinlinneaa
malinlinneaa,
Kul!! Ska testa detta 😍
nouw.com/malinlinneaa
paulastrom98
paulastrom98,

Vad roligt att få veta lite om dig, väldigt intressant läsning! Jag saknar också träningspassen på gymmet och relaterar verkligen till det med årstider. Ska det vara en årstid kan det vara det till 100 % <3

nouw.com/paulastrom98
malinlinneaa
malinlinneaa,
Kul att du gilla det <3
nouw.com/malinlinneaa
Hilma
Hilma,

Åh vad kul att få veta lite mer om dig <3

nouw.com/hilma
malinlinneaa
malinlinneaa,
Kul att du gilla det <3
nouw.com/malinlinneaa