Är det någon som varit på Island?

Vi planerar att göra en weekend i vår men vet inte riktigt var. Vi var i Prag i våras och det var fantastiskt. Vi skulle såklart kunna åka till samma ställe igen men det känns roligare att se ett nytt ställe. Dessutom står det "Se ett nytt ställe varje år" på min drömtavla :)

Och om man åker till Island, vad är bäst? Reykjavik?

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Så här kan en vanlig jobbförmiddag se ut för mig. Planering med två härliga tjejer som vill framåt i sin verksamhet och en liten Mini M ::)

Önskar er en fin dag!

//Malin

Likes

Comments

Vide påväg till skräckkalas! :)


Och två till från tidigare år när de var små :)


Likes

Comments

Lugna härliga dagar tillsammans med barnen på höstlovet. Vi myser med våran favorit Hilton, promenerar, bakar, myser, pysslar, flätar och fixar frisyrer. Lykke har tränat på flätor och jag får vara hårmodell :)


Likes

Comments

Vi avbryts och distraheras ständigt av yttre faktorer och framförallt av alla intryck från sociala medier.

För att plocka bort allt som distraherar mig och hålla fokus mot mina mål så har jag valt att införa morgon och kvälls rutiner utan distraktion. Jag startar och avslutar varje dag med Meditation, jag använder mig av en ledarskapsmeditation i tolv steg för att utvecklas och hålla fokus. (jag har använt samma 12 steg sedan i februari)

Jag har även valt att "detoxa" mig från allt "brus". Det innebär att jag inte surfar på telefonen i sängen eller kollar sociala medier innan kl. 10.00 på morgonen.

På så sätt hinner jag vakna i lugn och ro, meditera, duscha och äta frukost och börja arbetsdagen innan jag tar del av en massa "intryck".


Vad har du för morgonrutiner? Hjälper de dig att få en optimal dag?Likes

Comments