Är det någon som varit på Island?

Vi planerar att göra en weekend i vår men vet inte riktigt var. Vi var i Prag i våras och det var fantastiskt. Vi skulle såklart kunna åka till samma ställe igen men det känns roligare att se ett nytt ställe. Dessutom står det "Se ett nytt ställe varje år" på min drömtavla :)

Och om man åker till Island, vad är bäst? Reykjavik?

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Så här kan en vanlig jobbförmiddag se ut för mig. Planering med två härliga tjejer som vill framåt i sin verksamhet och en liten Mini M ::)

Önskar er en fin dag!

//Malin

Likes

Comments

Vide påväg till skräckkalas! :)


Och två till från tidigare år när de var små :)


Likes

Comments

Lugna härliga dagar tillsammans med barnen på höstlovet. Vi myser med våran favorit Hilton, promenerar, bakar, myser, pysslar, flätar och fixar frisyrer. Lykke har tränat på flätor och jag får vara hårmodell :)


Likes

Comments

Vi avbryts och distraheras ständigt av yttre faktorer och framförallt av alla intryck från sociala medier.

För att plocka bort allt som distraherar mig och hålla fokus mot mina mål så har jag valt att införa morgon och kvälls rutiner utan distraktion. Jag startar och avslutar varje dag med Meditation, jag använder mig av en ledarskapsmeditation i tolv steg för att utvecklas och hålla fokus. (jag har använt samma 12 steg sedan i februari)

Jag har även valt att "detoxa" mig från allt "brus". Det innebär att jag inte surfar på telefonen i sängen eller kollar sociala medier innan kl. 10.00 på morgonen.

På så sätt hinner jag vakna i lugn och ro, meditera, duscha och äta frukost och börja arbetsdagen innan jag tar del av en massa "intryck".


Vad har du för morgonrutiner? Hjälper de dig att få en optimal dag?Likes

Comments

Nu är det bara två månader kvar av 2016. Två månader kvar för att avsluta det här året på allra bästa sätt och lägga grunden till ett ditt bästa år någonsin 2017. Skriv ner dina mål och drömmar inför 2017 och bestäm dig för att du är värd att leva ditt liv på det sättet som du vill!

Behöver du förändra något? Är det något du kan starta redan nu?
Vill du har mer av något i ditt liv?

Likes

Comments

Denna bilden är tagen i Johannesburg i våras när Mamma fick ta emot sin check.

Rex Maughan grundaren av vårt företag delar varje år ut checkar på vinsten till de Forever Busines Owner som valt att göra jobbet, vi har inga aktieägare så vinsten delas ut till oss som jobbar.
I Johannesburg gav Rex bort över $ 23 miljoner dollar till nästan 1000 Forever Business Owners efter ett rekordår på $ 2,8 miljarder dollar. 


Det här är inte något för alla, men om du letar efter en extra inkomst, mer tid med din familj, bättre balans mellan ditt jobb & liv, vara din egen chef, personlig utveckling, arbeta i ett världsledande expansivt företag och ännu viktigare; älskar att hjälpa andra då kanske det kan vara något för dig!
📲 malinlindahl@flp.com

Likes

Comments