Var i London över helgen med Sara, alltså är kär i denna stad.. vi festade och shpppade mycket. Vi bodde på ett superfint hotell, verkligen hur bra som helst!

Alla klubbar var helt sjuka, bollhav inne i klubben och alltså det går inte att beskriva om man inte vart där själv

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

En välbehövd ledig dag idag. Tog lång sovmorgon, åt en fruktsallad till frukost, kollade lite serier och åkte sen till mall of scandinavia en stund! Lugn och skön dag, börjar sent imorgon också. Skönt!

Kollar på idol nu och fy vad Rebecka är gryyyym!

Likes

Comments

Sitter på jobbet just nu, började 15. Var iväg på en sak imorse som jag kommer berätta mer om inom kort, så det har varit och kommer att bli en lååång dag eftersom jag jobbar till stängning. Ikväll blir det idol som alla andra kvällar denna vecka!

Likes

Comments

Åh har haft världens bästa helg! I fredags kom Sara över och vi tog en superlång PW och bara pratade om allt mellan himmel och jord. Sen tog vi det lugnt en stund hos mig med.

Vaknade upp på lördagen och sa hejdå till mina föräldrar som skulle till ljusterö, sen tog jag det superlugnt hela dagen, hade i en hårinpackning, ansiktsmask och målade naglarna och började sakta men säkert att fixa mig inför kvällen! Sen åkte jag till Linnea och Lydia och vi förade rätt länge för att sedan dra till V, hade en superrolig kväll!

Vaknade upp på söndagen med vääärldens bakfylla och låg i sängen hela dagen med Lydia och Linnea och varvade sömn med nån bra serie, perfekt bakisdag helt enkelt. Sen åt jag middag med min bror och mamma.

Nu är det måndag och jag sitter på jobbet och skulle helst bara åka hem och krypa ner i sängen men men! Gick och la mig tidigt igår så har iaf fått bra med sömn.

Puss

Likes

Comments