Nu är det dags för årets sista match och vi håller alla tummar vi har för en vinst idag. Isåfall blir det vidare ut och spela i Europa för AIKs del. Har precis mött upp några kompisar på Solna hof. Blir lite häng här innan vi beger oss bort mot friends arena. Hörs!Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments


Godmorgon härliga lördag. Hur startar man en lördagsmorgon bättre än att vara i stallet? Visst är en sovmorgon och en gofrulle skönt, men för mig är det minst lika mysigt med hötuggande hästar och en mjuk mule i naken.

Hänger i stallet några timmar innan jag ska till Nyköping och hämta mormor. Mamma fyllde för några dagar sen och min bror idag, så vi ska ha lite gemensamt släktkalas idag. Annars blir kvällen lugn. Laddar upp batterierna för en händelserik vecka som avslutas med några dagar på Elmia Horse show tillsammans med några fotokompisar.

Hoppas ni får en fin dag i det soliga höstvädret. :)


Likes

Comments

Likes

CommentsNu sitter vi i taxin påväg hem från Cirkus. Vilken kväll Tomas Ledin bjudit på! Alla grymma låtar, god mat och kusinhäng. Nu blir det hem till min kusin på söder, så får vi se vart kvällen leder oss.

Likes

CommentsPå plats på Friends för att se RS strax. Försenat en halvtimme pga låga köer. Men är väl så det bruakar vara. :p

Likes

CommentsIdag styr vi bilen mot Jönköping för att hälsa på en gammal kompis. Vi jobbade tillsammans för ganska många år sedan och efter det flyttade hon ner hit. Ska bli kul att träffa henne och hennes familj. :)

Likes

Comments

Likes

Comments

Låter bilder tala för sig själva 😎

Likes

Comments