Hejhej i söndags åkte jag till Strömstad med Filip och hans föräldrar. Vi sola bada åt på fina restauranger, gick runt hamnen. Sedan sov vi på ett ställe så vi kunde bada och sola hela dagen efter oxå. Dagen efter så va vi solbrända å hade lite ont. Så vi skulle inte vara i solen FÖR mycket. Så vi gick in på ett spa och hade mysigt där inne med massa varmpooler och sånt. Nu strax ska jag äta frukost och sedan åka ner till Linnea i Lysekil och bara mysa sola och bada med min favorit tjej!


Likes

Comments

Beställde ett paket igår från beautyplanet.se Dom orange färgade basborstarna ifrån real techniques serien. Och dom kom redan idag grym sida och grymt snabba på att skicka sakerna man beställer. Tog inte ens 24 timmar! Hört väldigt mycket bra om dessa borstar och oxå använt dom mycket innan så jag vet att dom är bra. Grymt väder ute oxå!!
Likes

Comments

Hejhej! Idag ska Ebba sova hos mig kommer inte ihåg när vi var med varandra sist faktiskt. Det var iallafall väldigt längesen. Hon kom runt sex och vi har kollat på tv, vart ute och druckit en god smoothie. Får se vad vi gör resten av kvällen puss!


Likes

Comments

Hade svårt och välja kvällsmat idag tog ca 15 minuter förens jag bestämde. Haha. Ni ser på bilden vad det blev. Ska strax sova för ska upp 8 och börjar jobba 9. Sista dagen på denna vecka på jobbet sedan en underbar helg har längtat såå! Idag var en lugn dag bara vart hemma och tagit det lugnt. Och imorn ska ja vara med Filip och sedan åker ja till mamma. Sov gott puss Malin!

Likes

Comments