YOGA

I samarbete med Yogia

Let's talk about yoga! Har ni provat det förut någon gång?

Det har ju då aldrig jag gjort, men jag har faktiskt blivit mer och mer sugen på att prova det under dom senaste månaderna. Jag hade väl egentligen den perfekta & ultimata chansen när jag var på Bali i november förra året haha, men vi tog dessvärre aldrig tillfället i akt & testade yoga. Väldigt tråkigt... men som tur är så finns det ju yoga även i Sverige ;)

Jag skriver detta inlägget tillsammans med Yogia, som erbjuder ett brett utbud av allting som behövs för att göra sin yoga-upplevelse så bra som möjligt. Dom har massor med fina grejer! Allt från yogakläder och tillbehör till yoga-mattor och tips & trix. Jag hittade som vanligt massor med fina grejer som jag vill ha haha...

1 Pink water bottle, HERE / 2 Pink sport bra, HERE / 3 Green tights, HERE
4 Grey yoga block, HERE / 5 Mustard sport bra, HERE

Här ovanför har jag valt ut några få favoriter från Yogia! Visst är dom fina? Jag älskar verkligen färgerna på deras yogakläder (ingen kan ju inte klaga på att man är färglös iallafall haha) och för att inte glömma, att dom går i modeller som är seamless. Det är ju något av det bästa med träningskläder! Jag tycker att kläderna sitter mycket bättre på kroppen när dom är seamless - man vill ju att det ska sitta på plats haha. Vattenflaskan tyckte jag också var så himla fin!

Jag hittade som sagt massor med fina grejer på deras hemsida så om ni är på jakt efter någonting inom yoga-världen så rekommenderar jag er starkt att kika in Yogia! Man kan lugnt säga att dom har någonting för alla.

Puss & kram

Gillar

Kommentarer

Hilma
Hilma,
Åh vilka snygga grejer! ❤️ Jag höll på mycket med yoga förut och tycker verkligen om det, tänker att jag ska börja med det igen ☺️
kram! ❤️
nouw.com/hilma