VECKANS PLANER

Denims and sunglasses from NA-KD / Sneakers from Nike
Shirt jacket from Vero Moda / Bag from Nunoo / Knitted polo top from Cubus

Det var minsann inte igår jag delade med mig av mina planer för veckan haha. Jag tycker själv att det kan vara ganska roligt att läsa om & om jag minns rätt så uppskattade även ni dessa inlägg, så jag kör helt enkelt på ett vinnande koncept. Idag är det dessutom inte vilken måndag som helst, utan även första dagen på min sista vecka som 26 åring haha. Viktigt att veta ;)

Hoppas att ni har haft en fin helg och att ni får en bra start på veckan!
Ta hand om er <3

_________________________________________________

MÅNDAG
Har lite samarbeten jag behöver fotografera & beta av under förmiddagen, och sedan ska jag möta upp min bror för lunch kl. 13.00. Vi lär troligtvis äta på Emporia så jag ska nog springa in en snabbis på H&M eller Zara för att hitta en passande outfit till begravningen...

TISDAG
På dagen tänkte jag åka hem till mina förändrar och göra färdigt mina soffbord. Yes jag har blivit helt tokig och hittar dagligen nya projekt att påbörja haha, så i fredags åkte jag och köpte virke och började bygga ihop två nya soffbord. Ni får se när dom är klara! Och på kvällen har jag faktiskt bokat in en middag med tre tjejer från Instagram. Jag saknar att känna någon i Malmö som jobbar med samma sak, så jag skrev till tre tjejer och alla nappade på att ses över en middag. Det ser jag framemot!

ONSDAG
Idag ska jag åka upp till Landskrona för att hänga med Linnéa. Hon har precis köpt lägenhet med sin kille och fick nycklarna i fredags, så det är väldigt nytt och pirrigt haha. Vi ska bara mysa, äta middag och umgås <3

TORSDAG
Jag ska iväg på en arbetsintervju på dagen och på kvällen har jag bokat in en middag med Sara! Det är en gammal bekant som jag spelat innebandy i samma klubb som och efter att ha jobbat ihop på Scorett och nu under våren & sommaren på mitt gamla jobb, så har vi helt enkelt börjat prata & umgås!

FREDAG
Begravning för min älskade faster <3

LÖRDAG/SÖNDAG
Har hållt lördag och söndag planlösa med tanke på vad som står på schemat för fredagen. Jag vet inte riktigt hur jag kommer att må, och därför har jag valt att inte planerat in något. Jag kommer att ta helgen lite som den kommer.

Puss & kram

#bestofnouw #nouwoutfit

Gillar

Kommentarer

alicemalmstrom
alicemalmstrom,

Så snygg!! Härlig vecka!

nouw.com/alicemalmstrom
emelivet
emelivet,

Men sååå snyggt 😍

nouw.com/emelivet
agnesmathilda
agnesmathilda,

Vilken snygg outfit! Tufft med begravning. Massor kramar

nouw.com/agnesmathilda
enna,

Så härlig vecka, förutom fredag kanske 😊

sayyeastofashion.blogg.se