VECKANS

VECKANS KÄNSLA
Jag har faktiskt känt mig ganska off till en början? Jag var hemma & ledig måndag-onsdag vilket resulterade i att jag höll mig innanför mina väggar, tittade serier och bara segade. Jag blir som en zombie när jag inte har rutiner haha och det har verkligen märkts av denna veckan! I torsdags och i fredags så jobbade jag (äntligen - så kul!) och då mådde jag betydligt mycket bättre!

VECKANS BÄSTA
Att jag äntligen är igång med mitt nya jobb!!!! Planen var att jag skulle börja den 7/1 men dom behöver mig redan nu, så jag ska jobba fram t.o.m den 18/12. I fredags hade vi studiedag/kickoff och allting känns verkligen så roligt & så bra, så jag ser framemot ett nytt kapitel i livet!

VECKANS LÄNGTAN
Vågar jag säga att jag längtar till julafton? Jag försöker att inte göra det då jag inte vet hur det kommer att bli än med tanke på pandemin och restriktionerna, men jag håller såklart tummarna för att det blir någorlunda som vanligt. Hoppas hoppas hoppas på att jag kommer kunna spendera dagen med mormor <3

VECKANS GODASTE
Gud jag minns knappt vad jag har ätit under veckan? Men har fått en sjuk cravings efter äggmackor med kaviar och dill, och det är verkligen så underskattat? Herregud vad gott det är! Lär bli min nya favoritfrukost när jag är ledig haha.

VECKANS SE FRAMEMOT
Att jag ska jobba! Är som sagt bokad som "vikarie" tre veckor framöver vilket ska bli så roligt. Kul att hoppa runt lite på arbetsplatsen och lär känna kollegorna och barnen lite innan jag börjar på min egen avdelning. Sedan ser jag verkligen framemot min JULKALENDER som jag kickar igång här på bloggen på tisdag!!!!

VECKANS MEST LIKEADE BILD

Glöm inte att ni hittar mig på Instagram under namnet malinitis <3

Puss & kram

#bestofnouw #nouwoutfit

Gillar

Kommentarer

matildakz
matildakz,

Spännande med julkalendern!

nouw.com/matildakz
beattriicee
beattriicee,

Så härligt att du fick börja jobba tidigare!! ❤️

nouw.com/beattriicee
linndossing
linndossing,

Så skönt att jobbet äntligen är igång!

nouw.com/linndossing