VECKANS

VECKANS KÄNSLA
I början av veckan var mitt mående kanske inte riktigt på topp, men det skyller jag på vädret. Hela måndag & tisdag så var det molnigt, grått och regnigt ute och det märktes verkligen på mitt mående haha. Men sen vände både vädret och min känsla, och veckan blev bra trots allt!

VECKANS BÄSTA
Förutom alla videos på Youtube och Lego Masters Australien på TV4 Play (om ni inte har sett det så måste ni göra det - så galet coolt!) så var min gårdag med mamma väldigt mysig. En roadtrip upp till Gekås där vi shoppade loss lite på Ullared och bara mös. Vi åkte även inom en loppis påväg hem där jag fyndade två skräddarsydda kavajer för 50 kr! Helt stört haha.

VECKANS LÄNGTAN
Just nu längtar jag galet efter mina släktingar i Danmark, och att få resa. Vi har ju en tradition i släkten och åker alltid över till Danmark första helgen i november (då julebryggen släpps) men det blir troligtvis ingenting i år... det ökar med Corona både här och i Danmark så vi vågar inte riskera något, men jag hade gjort allt för att kunna åka dit.

VECKANS GODASTE
Oj vad svårt. Jag har ätit så mycket gott denna veckan! Jag bakade faktiskt en kladdkaka och följde @gertrudes recept, och den blev så magisk god. Den borde ni prova! Har förr mig att hon lagt upp receptet på hennes Youtube-kanal.

VECKANS SE FRAMEMOT
Ska ha en middagsdejt med en nyfunnen vän imorgon, och på tisdag fyller min mamma år! Vi var lite sugna på att gå ut och äta men då vi lever i dom tiderna som vi gör, så blir det mys på hemmaplan. Och det lät lite på mamma som att hon skulle beställa hem... och det är ju alltid trevligt! Annars längtar jag bara efter att få ett jobb - spricker snart av rastlöshet haha.

VECKANS MEST LIKEADE BILD

Glöm inte att ni hittar mig på Instagram under namnet malinitis <3

Puss & kram

#bestofnouw #nouwoutfit

Gillar

Kommentarer

hilmak
hilmak,

Mysigt med gekås! <3 Och superkul med loppisfynd 😍

nouw.com/hilmak
agnesmathilda
agnesmathilda,

Tur att veckan blev bättre än den började <3

nouw.com/agnesmathilda
Dreamandcreativity
Dreamandcreativity ,

Kladdkaka är gott.

nouw.com/dreamandcreativity