VECKANS

VECKANS KÄNSLA
Har haft väldigt svårt att sätta både ord och känslor på denna veckan. Jag har haft bra och dåliga stunder & mitt mående och min ångest har gått upp och ner, då jag kommit närmare och närmare fredag. Jag har nog aldrig haft så starka känslor inför en begravning innan, än inför min fasters. Vi alla saknar henne <3

VECKANS BÄSTA
Det måste nog vara i tisdags när jag mötte upp tre tjejer från Instagram och åt middag tillsammans! Jag har saknat att inte känna någon "influenser" i Malmö haha så jag skickade iväg ett meddelande till några tjejer och Whilma, Sabrina och Lovisa nappade så vi bokade helt enkelt in en middag. Vi åt på Chill out och blev bjudna på SÅ himla god mat! Vi alla fyra rullade nästan hem haha.

VECKANS LÄNGTAN
Att Corona ska försvinna så att man kan resa utomlands som vanligt... herregud vad jag saknar det.

VECKANS GODASTE
Sushin i onsdags haha, och penne vodka. Haha det har verkligen blivit min nya favorit! Lagade det till mig och Emely igårkväll... mums!

VECKANS SE FRAMEMOT
Min födelsedag imorgon! Jag har inga speciella planer under dagen men på kvällen har jag bjudit hit min familj, och jag ser framemot att bara umgås <3 och på lördag har jag bokat bord till mig & några tjejkompisar på en av mina favoritrestauranger och då ska vi gå ut och fira mig litegrann i efterskott!

VECKANS MEST LIKEADE BILD

Glöm inte att ni hittar mig på Instagram under namnet malinitis <3

Puss & kram

#bestofnouw #nouwoutfit

Gillar

Kommentarer

beattriicee
beattriicee,

Veckans bästa och se framemot låter så härligt!! 🥰 Det är okej att ha starka känslor och behöver du snacka av dig så vet du vart jag finns. Hoppas din kommande vecka blir bra! 🤍

nouw.com/beattriicee
linnealarssonss
linnealarssonss,
agnesmathilda
agnesmathilda,

Så fin bild! Älskar vasen. Förstår att det var tufft med begravningen. Stor kram till dig!

nouw.com/agnesmathilda