VECKANS

VECKANS KÄNSLA
Äeh jag vet inte. Jag tycker att veckorna känns så himla konstiga just nu, och det är så mycket som jag försöker bearbeta. Det går lite från dag till dag och ibland känner jag mig låg och nere och ibland har jag en bra dag, men så får det vara. Jag tänker väldigt mycket på min faster som inte längre är med oss. Allting är fortfarande så himla ofattbart <3

VECKANS BÄSTA
I tisdags när jag umgicks med Linnéa, i onsdags när jag åt lunch med pappa och i fredags när jag åt lunch & gick lite på stan med Olivia och Ludde. Så härligt med kompis-, pappa-, hund- och bebis-mys! Allt i ett haha <3 Har också haft en mysig förmiddag med mamma innan idag, då vi åkte till ett gäng loppisar, shoppade och umgicks. Jag hittade faktiskt väldigt många fina grejer!

VECKANS LÄNGTAN
Faktiskt ingenting. Just nu vill jag bara att 2020 kan vara över så att jag kan lägga detta skit-år bakom mig haha.

VECKANS GODASTE
Summer rolls tror jag. Jag tycker att det är så himla enkelt att göra och så gott! Man kan lägga i lite vad man vill... men jag brukar köra på avokado, räkor, morötter, sallad och glasnudlar. Och så doppar jag i sweet chilli-sås. Mhmm!

VECKANS SE FRAMEMOT
Min födelsedag tror jag? Har varit lite sugen på att fira den "ordentligt" men just nu känner jag inte alls för något stort då vi ska ha begravning för min faster bara någon dag innan. Jag har iallafall bokat bord på en favoritrestaurang (som faktiskt gick i konkurs pga Corona men öppnade igen förra helgen!!!!!) den 17:e och bjudit med några tjejkompisar, så det blir riktigt kul! På min faktiska födelsedag ska jag nog bara bjuda hit min familj på lite middag & annat gott.

VECKANS MEST LIKEADE BILD

Glöm inte att ni hittar mig på Instagram under namnet malinitis <3

Puss & kram

#bestofnouw #nouwoutfit

Gillar

Kommentarer

happyM
happyM,

Åhhh har aldrig testat summer rolls men blev SÅ sugen på att testa det nu!!!! Kram ❤️

nouw.com/happym