VECKANS

VECKANS KÄNSLA
Det har varit en riktigt bra vecka. Den har gått i ett haha, så jag har knappt hunnit med.... men jag älskar perioden jag är i just nu, där jag tycker att livet flyter på, varje dag är rolig och jag mår bara så himla BRA <3

VECKANS BÄSTA
I onsdags när min bästis kom hit och bodde hos mig i två nätter. Vi har inte setts på flera månader pga viruset, så vi hade massor att prata ikapp! Det var verkligen så himla mysigt. Och vår aw på jobbet i fredags! Jag och min kollega var "festfixare" så vi stod och lagade mat hela dagen, och så dukade vi långbord i butiken och satt under två stora parasoll & hade vår utebelysning som vi säljer tända. SÅ himla trevligt!

VECKANS LÄNGTAN
Saknar min mormor så himla mycket just nu men ska försöka kika in hos henne imorgon & säga hej <3

VECKANS GODASTE
Gud vad svårt... all mat på aw'n i fredags som blev så lyckad. Jag trodde aldrig att vi skulle få ihop allt eller hinna, men det blev så lyckat. Och att ha haft min bästis här & ätit middag med henne två kvällar har också varit guld!

VECKANS SE FRAMEMOT
Min kusins student, om typ två veckor? Det ska verkligen bli SÅ kul. Känns som att det var i somras vi stod nere på Kreta och han var 16,5 år haha - & nu helt plötsligt ska han ta studenten.... Och så ska jag agera fotograf på min andra kusins bröllop senare i sommar! Det bestämde vi i torsdags och wow, vad kul det ska bli. Det är nog det enda jag har på agendan som jag ser framemot - resten har blivit inställt haha.

VECKANS MEST LIKEADE BILD

Glöm inte att ni hittar mig på Instagram under namnet malinitis <3

Puss & kram

Gillar

Kommentarer