TRADERA

I samarbete med Tradera

Att köpa någonting som man verkligen vill ha & har letat länge efter och samtidigt tänka på miljön är ju det bästa, eller hur? Det är så roligt när man äntligen hittar någonting som man letat efter väldigt länge, till ett bättre pris. Jag skriver detta inlägg tillsammans med Tradera och jag tror att ni alla redan vet vad det är för tjänst. Så grym ju! Här kan ni helt enkelt sälja era exklusiva, trendiga och fina grejer vidare till nya ägare och förhoppningsvis köpa något som ni velat ha & letat efter väldigt länge.

Jag måste faktiskt passa på att tipsa om deras artiklar där dom skriver om lite olika ämnen som handlar just om vintage och second hand. Allt från "5 accessoarer du ska satsa på under semestern" till "såhär underhåller du din cykel". Väldigt intressant och inspirerande, med andra ord!

Och nu till frågan vad jag själv letar efter. Well I'm about to tell you!

Jag har väl egentligen inte riktigt bestämt mig för vad jag tycker om dessa märkesväskor för flera tiotusentals kronor, men jag har blivit ganska sugen på att unna mig en baguette bag från Prada eller Fendi. 10.000 kr är dock lite väl saftigt för en väska så det vore ju optimalt (och bra för själen) att köpa den vintage!

Modellen från Prada är väldigt simpel och vardaglig medan modellen från Fendi är mer speciell och "festlig". Hade ni frågat mig för några år sedan så hade jag valt Prada's baguette bag alla dagar i veckan, men modellen från Fendi växer verkligen på mig.... den är så snygg!

___________________________________________________

Har ni något dröm-köp som ni kanske försöker hitta second hand? Vad isåfall?
Så himla roligt att höra ju <3

Puss & kram

Gillar

Kommentarer