TANDBLEKNING

I samarbete med Bästtandblekning.se

Att ha ett stort leende med vita och fräscha tänder är ju så otroligt vackert, och jag tror att det är någonting som många av oss "drömmer om". Nu menar jag såklart inte att man inte har ett vackert leende om man inte har raka eller vita tänder... självklart är alla leende vackra och fina oavsett hur dom ser ut, men det tror jag också att ni förstår att jag menar <3

Idag tänkte jag prata lite om tandblekning tillsammans med er. Det är någonting som jag har funderat lite på till och från, men jag kan uppleva att allt som handlar om ämnet är som en stor djungel. Jag har provat två olika tandblekningar i mitt liv - vanliga stripes som man klistrar på tänderna och det populära svarta pulvret som man helt enkelt borstar tänderna med (som om det vore en tandkräm). Jag tyckte att båda fungerade väldigt bra men är sugen på att se om där finns någon som är ännu bättre & dessutom mer skonsam mot tänderna! Det är ju faktiskt väldigt viktigt. Jag kan uppleva ilningar i tänderna om jag använder tandblekning för ofta, och det är så himla obehagligt haha... Jag ser att Dentway just nu ligger 1:a på topplistan hos Bästtandblekning.se så det lutar faktiskt åt att jag beställer hem den och provar! Hade varit kul att se om den lever upp till recensionerna och förväntningarna.

"A smile is the best and most beautiful accessory you can have"

Photos borrowed from Pinterest

Har någon av er gjort en tandblekning förut? Vart gjorde ni det? Och hur gick det?

Jag skriver detta inlägg tillsammans med Bästtandblekning.se, som helt enkelt finns där för att hjälpa till med att lista ut vilken tandblekning som är bäst & varför. Det är ju faktiskt väldigt smidigt att använda tandblekning hemma. Hos Bästtandblekning.se kan ni läsa om hur tandblekning fungerar, vad dom olika märkena kostar, se olika resultat osv. Det är ju oftast det som många undrar över som ska prova tandblekning hemma för första gången! Just sina tänder ska man vara rädd om, så var försiktiga! Happy smiling!

Puss & kram

Gillar

Kommentarer