STÄDALLIANSEN

I samarbete med Städalliansen

Det här med att städa... visst är det riktigt tråkigt och tar upp onödig tid i vardagen? Man hade ju hellre velat lägga dom timmarna på att kanske umgås med sin familj eller sina vänner, eller vad säger ni? Jag skriver detta inlägg tillsammans med Städalliansen som erbjuder just hemstädning, i några olika städer som t.ex. Malmö, Göteborg och Stockholm. Smidigare än så blir det ju inte!

Har ni städhjälp idag? Eller städar ni hemma själva?

Jag har ju själv börjat gå lite i tankarna om att anlita städhjälp, just för att jag tycker att det är så himla tråkigt haha och för att det tar tid från annat roligt som jag hellre hade velat göra. Jag är ju dessutom så himla dålig på att verkligen städa regelbundet, utan det blir mer när jag ska ha gäster... vilket innebär att jag egentligen borde ta tillfället i akt och bjuda hem ca. 2-3 gånger i månaden för att slippa bo i ett så kallat bombnedslag (okej överdriv, det går aldrig så långt) :)

Photos borrowed from Pinterest

Nej men skämt å sido! Jag kan varmt rekommendera Städalliansen där ni enkelt och smidigt kan få en offert på vad tjänsten hade kostat för er. Ni skriver helt enkelt in vart ni bor, hur stort ert boende är och hur ofta ni önskar att dom ska städa & så återkommer Städalliansen med en offert till er! Så smidigt ju?

Hoppas att ni har haft en grym helg och att ni får en jättefin måndag <3

Puss & kram

Gillar

Kommentarer

Ellendelin
Ellendelin ,
Superskönt att slippa göra städningen själv, det kan vara riktigt tråkigt vissa gånger haha!
nouw.com/ellendelin