SPARAT PÅ INSTAGRAM #8

Älskar jeansen. Älskar skorna. Älskar detaljen på klacken. Älskar allt.

/

Alltså förlåt, men har ni någon gång sett en vackrare bild? Vill kopiera det rakt av haha.

Nu har jag ju precis byggt mina soffbord... men jag ska inte ljuga och säga att jag inte blev sugen på att prova göra ett liknande detta bordet. Sjukt coolt! Passar inte riktigt in i min inredning här hemma just nu, men sparar detta för framtiden! Kan vara coolt som ett avlastningsbord också.

/

Älskar dessa texter. Man måste påminna sig ibland när man hamnar snett & glömmer bort hur grym man är <3

För er som följt mig både här och på Instagram ett tag vet att jag älskar alla bilder med sol & skuggor. Dessa två är därför inget undantag. Så himla himla vackert med skuggorna från benen och handen!

Älskar lampan till vänster! Så snyggt med en simpel svart lampfot och en kal beige lampskärm. Nu blir jag lite sugen på att måla om min lampfot här hemma som står bredvid sängen haha... vi får se.

/

Har blivit lite beroende av ringar på sistone - det har blivit mitt nya favoritsmycke. Dessa är så så fina!

Ni har säkert sett dessa ljusen lite överallt på Instagram dom senaste veckorna... så fina. Jag provade själv på att göra egna men det gick verkligen inte som planerat haha. Jag vet inte om jag gjorde "fel" men mina ljus smälte alldeles för mycket och "sprack" även lite där jag snurrade dom. Hittade iallafall ett företag som säljer snurrade ljus för 30-40 kr! Är sugen på att beställa hem dom vita & dom beiga. Så fina!

Älskar alla outfits som går i beige och bruna toner, och vill kopiera dessa ovan rakt av! Köpte faktiskt en brun kappa i Ullared i helgen som jag redan blivit lite besatt av haha, men såklart vill man bara ha fler i alla möjliga mönster och modeller. Kappan som Antonija har till höger är så snygg!

HUR gott med pesto pasta, toppad med en miljon rostade pinjenötter? *vattnas i munnen*

/

Haha mitt sneakers-beroende ökar och jag har nu blivit sugen på ett par vita med en "sportigare" modell. Jag är inte riktigt hundra på vart dessa ovan är ifrån, men dom liknar ett par från New Balance som jag kikat lite på. Dom är dock slutsålda nästan överallt då dom är så populära....

Puss & kram

#bestofnouw #nouwoutfit

Gillar

Kommentarer

ebbabrage
ebbabrage,

Åh härliga bilder!

nouw.com/ebbabrage
agnesmathilda
agnesmathilda,

Så fina bilder!!

nouw.com/agnesmathilda
Desireekujala
Desireekujala,

Så mycket inspo men om det är någon som har inspirerande bilder på IG så är det du! <3

nouw.com/desireekujala
corneliaeri
corneliaeri,

Hhah jag har också testat snurra ljus, det blev katastrof båda gångerna! Måste verkligen vara själva ljusen... Eller att det inte är rätt temp på vattnet men det ser ju löjligt enkelt ut när andra gör det...

nouw.com/corneliaeri