POSITIVA LISTAN

Jag hittade denna listan hos @englabjork för ett tag sedan och sparade ner den för att jag tyckte att den var så himla bra och så intressant, så jag svarar på frågorna jag också. En perfekt grej att blogga om när man inte har något annat kul haha.

2 positiva saker om mig själv
- Jag bryr mig väldigt mycket om mina nära och kära, och sätter oftast deras mående och bästa framför mitt eget. Det är ju en väldigt fin egenskap, men jag kan tyvärr ibland lida lite av det själv.
- Jag har otrooooligt nära till skratt haha. Jag är i princip alltid glad och skrattar väldigt mycket. Får ofta höra att mitt humör och mitt skratt smittar av sig haha och det blir man ju verkligen glad över att få höra <3

2 positiva minnen
- För det första så är det ju otroligt svårt att välja ut endast TVÅ positiva minnen. Jag har miljontals haha. Men... det första som slår mig är alla midsommarfiranden på min farfar's gård när jag var yngre. Jag kan än idag sakna den traditionen, och hade gärna upplevt det igen.
- Jag kan omöjligt välja en men jag tycker att alla mina resor är väldigt positiva minnen. Jag är väldigt glad och tacksam över att jag fått möjligheten och chansen att kunna resa så mycket som jag gör och gjort - både för att jag brinner för det och för att jag älskar att se nya ställen & kulturer. Två magiska resor som jag håller väldigt varmt om hjärtat är Kina och Bali <3

2 positiva favoriter i hemmet
- För att inte tala om materiella saker så är jag otroligt tacksam över att jag TRIVS och MÅR SÅ BRA i min lägenhet. Jag vet så många som bara ser sin lägenhet som just en lägenhet och inte ett hem, och det får mig att inse hur bra jag mår i mitt hem.
- Två materiella saker som är mina favoriter i min lägenhet är nog min säng och min garderob haha.

2 positiva favoritintressen
- Att resa! Herregud vad jag saknar känslan av att vakna mitt i natten, ta en taxi till flygplatsen och ha den här lyckorus-känslan i kroppen för att man vet att man ska iväg... eller att få sitta på flygplanet och titta ut genom fönstret, och beundra den vackra himlen. Jag älskar (och saknar) verkligen att se nya ställen i världen och upptäcka olika länder och städer!
- Mat, i alla möjliga lass. Jag tycker att det är så kul att både laga och äta mat, och att prova nya recept. Att hänga ihop med vänner eller familj och äta något gott tillsammans, antingen hemma eller på en restaurang. Det är ju helt otrrrrroligt trevligt och gott! Mhmmmm.

2 positiva tryggheter
- Min lägenhet. Om jag ska vara helt ärlig så är det nog den platsen på jorden där jag känner mig absolut tryggast och mest "hemma", och det är jag så otroligt tacksam för! Även om jag känner mig hemma hos t.ex. min mormor eller mina föräldrar, så är det alltid en speciell känsla att åka därifrån och komma hem.
- Mina nära och kära. Herregud vad jag älskar vartenda en av dom, och jag känner mig alltid så trygg i deras sällskap. Jag älskar att bara sitta och umgås, skratta, äta något gott, prata skit och bara vara. Det kan ge mig energi för flera dagar och veckor fram.

__________________________________________________________

Hoppas att ni tyckte att denna listan var lite intressant att läsa.
Ha en jättefin dag <3

Puss & kram

  • Postad i: Q/A

Gillar

Kommentarer

Emmaengstrom
Emmaengstrom,
Du verkar vara en så otroligt fin människa Malin, och att du har så lätt för skratt är ju underbart!! Finns inget bättre än att skratta haha 😄 och resa - ÄLSKAR!! Kram fina du❤️
nouw.com/emmaengstrom
corneliaeri
corneliaeri,
Mysig lista! <3
nouw.com/corneliaeri