ON MY MIND

Ett inlägg om mode skadar ju aldrig! Jag har fått lite trender & andra grejer på minnet på sistone som jag tänkte dela med mig av! Ett nytt koncept som jag hoppas att ni uppskattar att läsa. Dela gärna med er med era tankar <3

CASSETTE BAG / BRAIDED BAG
Denna väskan ser man ju lite överallt nuförtiden. Originalet här ovan kommer från Bottega Veneta men det är väldigt många budget-kedjor som släpper look-a-likes vilket är väldigt kul, och mer passande för plånboken haha. Jag köpte ju en liknande på Mango för ett tag sedan som jag älskar!

STRIPED GLASSES
Dessa glasen börjar också synas lite överallt och jag älskar dom. Dricksglas är ju det sista jag behöver just nu men jag är väldigt sugen på dessa... Vi får se om det blir ett köp. Jag har sett att Jotex har väldigt simpla raka små dricksglas med "linjerna" så tips är att kolla där om ni också skulle bli sugna!

PURPLE
Kanske inte så oväntat då jag pratat om denna magiska färg förut, men snälla? Hur coolt är det inte att klä sig i denna lila kalla färg? Jag längtar tills det blir lite varmare så att man kan klä sig lite tunnare och lite mer somrigt... är iallafall på jakt efter en baguette bag, en klänning & några toppar i färgen!

NEW YORK
Okej det kanske är otroligt själviskt och egoistiskt att sitta och skriva att man drömmer sig bort till att få resa med tanke på vad som händer i världen? Men det är samtidigt något som är on my mind, så det får helt enkelt vara med här. Just New York som resmål har jag svårt att släppa just nu... jag och Emma har snackat om att åka dit nästa år och jag blir pirrig av längtan.

BLAZER
Jag har verkligen kommit underfund med att kavajen är mitt favoritplagg, med delad första plats tillsammans med jeansen. Det ÄR ju så snyggt, och passar verkligen till allt. Det är fortfarande lite för kallt här i Sverige för att bara gå runt i kavaj, men jag längtar verkligen tills vi är där. Är dessutom sugen på att köpa en ny svart och beige kavaj som går i boyfriend stil och är lite oversized.

________________________________________________________________

Hoppas ni tyckte att det var ett intressant inlägg <3

Puss & kram

Gillar

Kommentarer

Hilma
Hilma,
Hihi åh jag är också sååå beroende av lila just nu! Vet inte vad det är! 🥰
nouw.com/hilma
fanip
fanip,
Men ja, superkul inlägg, mer sånt här! Älskar de stripade glasen, så fina - vill ha! Och är också helt kär i den lila färgen och vill ha fler plagg i det! Jag och en kompis hade också pratat om att åka till New York i vinter faktiskt. Lär ju förmodligen inte bli så nu :/ Men får hoppas på nästa år istället då!
nouw.com/fanip