MY LATEST THOUGHTS

I samarbete med Tandblekning.co

KÖPA NY LÄGENHET
Yes you heard me. Jag har blivit lite (mer) sugen på att köpa en ny lägenhet så jag sitter nästan dagligen på Hemnet och skrollar igenom utbudet här i Malmö. Jag drömmer om att bo högt upp, ha öppen planlösning i vardagsrum & kök, dubbeldörrar intill sovrummet, högt i tak, en större garderob, runt matbord, stort kök... samtidigt så älskar jag min nuvarande lägenhet & trivs väldigt bra, så isåfall köper jag bara för att jag vill ha nytt vilket känns lite onödigt.

NEW YORK
Men snälla, kan vi ta och diskutera denna staden? Jag har blivit så sugen på att åka dit, ta promenader i Central park, shoppa en massa fina kläder, äta burgare på Five Guys och Shake Shack, vakna upp med skyskrapor utanför hotellfönstret..... ni förstår nog grejen. Jag var ju där i oktober 2018 och har i princip längtat tillbaka sedan jag satte min fot i Sverige igen haha.

"GÅ UTANFÖR SIN COMFORT ZONE"
Jag är verkligen så dålig på att gå utanför min comfort zone när det kommer till kläder. Det är så enkelt att slänga på sig ett par jeans, stickad tröja och ett par sneakers som man annars har varje dag. Jag fick hem ett par skitsnygga läderbrallor för någon vecka sedan men jag tror INTE att jag någonsin kommer "våga" ha dom utanför min lägenhet haha. Så onödigt och så töntigt beteende, egentligen? För vem bryr sig förutom jag själv?

BLEKA TÄNDERNA
Jag har börjat fundera lite på att bleka mina tänder! Inte för att jag har sådär jättegula tänder men det hade varit skönt att fräscha upp dom litegrann. Speciellt nu inför våren - det blir ju lite som en nystart haha. Har någon av er använt er av tandblekning tidigare? Har ni någon prisvärd och smidig som ni kan rekommendera? Please let me know!

FRIENDS
Jag har ju varit sjuk nästan hela veckan & har då slökollat igenom Vänner igen. På riktigt nu - jag sätter mitt liv på att det inte finns en bättre serie än denna? NAME a better squad än Joey, Chandler, Ross, Rachel, Phoebe och Monica. I'll wait. Fick häromdagen upp en bild på Instagram där det stod "Crazy how Friends came out 25 years ago and I still watch it more than the new shit on TV". Kan verkligen inte relatera mer haha!

LEATHER
Och på
tal om kläder & läder (haha rimstugan är igång) så har jag verkligen fått upp ögonen för denna trenden. Jag dras till allt med läder nuförtiden & vill helst klä mig i det varje dag. Jackor, skjortor, byxor, klänningar, you name it. Mina två favoritplagg i garderoben just nu är mina nya läderbrallor & min nya läderklänning. SÅ snyggt!

VÄRME OCH VÅR
Okej jag är kanske lite snabb på det nu men jag längtar verkligen efter både värme och vår. Det märks att vi börjar gå mot ljusare tider och termometern stiger för varje dag. Häromdagen var det 11 grader i Malmö? Och det är januari? Okej denna vintern har inte varit en riktig vinter ändå, så det förvånar mig inte om våren kommer redan i mitten på februari haha. Men så mysigt med uteserveringar, aw's i solen, ljusa plagg, skippa halsduken, börja bära klänningar. Åh <3

Gillar

Kommentarer

eiramattsson
eiramattsson,
Åh men hojta till om du hittar något vettigt och fungerande (!) tandblekning. Dricker så sanslöst mycket kaffe så hade inte klagat på ett rimligt prisalternativ.
nouw.com/eiramattsson
malinkirstine
malinkirstine,
Kan varmt rekommendera dom jag har länkat till och även Warpaint <3 Kram
nouw.com/malinkirstine
ineees
ineees,
Åhh!! Håller helt med om lädertrenden och New York. Kram!
nouw.com/ineees
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229