MIN HÖSTGARDEROB 2020

Det hade ju blivit lite av en tradition att jag skriver om mina höst- och vårgarderober årligen, så här kommer årets uppdatering! Mode ligger mig, som ni kanske redan har förstått, väldigt varmt om hjärtat och jag brinner ju verkligen för detta! Hoppas att ni hittar någon stil ni också gillar <3

Photos borrowed from Pinterest

STICKADE KLÄNNINGAR
HUR fint är det inte med en stickad klänning, boots och en kort jacka på hösten? Jag kommer köra på barbent så länge jag kan!

SWEATSHIRTS
Detta är väl inte så konstigt då det är det mest bekväma plagget som finns haha. Sweats har varit en trendsättare sedan förra hösten och det fortsätter finnas kvar, men jag personligen kommer hålla mig till sweatshirts. Gärna i härliga ljusa färger, som t.ex. rosa, grönt, lila, gult och grönt. Så snyggt till jeans!

BOOTS
Snälla - detta måste väl vara höstens snyggaste detalj? Nämligen ett par klumpiga gedigna boots!

VÄSTAR
Ett plagg som redan blivit min favorit! Västar kommer vi få se lite överallt i höst, både som ytterplagg och som stickat. Jag fick själv hem en väst i "dun" från Boohoo som jag bokstavligen levt i på sistone. Perfekt att slänga på sig över en hoodie på kvällarna nu när det fortfarande inte är alldeles för kallt, eller bara över en t-shirt under promenaden. Den stickade hade jag velat se över antingen en t-shirt eller en skjorta.... så läckert ju!

JORDNÄRA FÄRGER
I'm all for the beige and brown colors this year. Nej men på riktigt - detta har blivit min nya färg och det syns både på mina kläder och i min garderob haha. Är lite sugen på att skaffa beiga jeans & byxor i fejk-läder! Vi får se hur det blir med det.

DENIM
Det är väl ändå ingen ordentlig och riktig höst utan denim haha. Jag hade gärna velat se detta på byxdressar, byxor och jackor i höst! Så snyggt att klä sig i denim från topp till tå - och gärna i lite olika färger och tvättar. Mhmmm!

PILE
Denna trenden har ju blossat upp totalt på sistone, and I love it! Har själv kollat in en beige med svarta detaljer & fickor på H&M som jag är lite sugen på att klicka hem... kan vara riktigt snygg både till vardags och till fest!

POLO-TRÖJOR
Ytterligare ett väldigt trendigt plagg i höst. Detta är så roligt, för jag AVSKYDDE polo-tröjor när jag var liten. Allt som satt åt vid halsen drog jag av mig. Men idag, älskar jag dom! Jag tycker att det är så snyggt (speciellt när halsbanden hänger runt halsen "under" kragen) och dessutom så varmt, vilket är perfekt för Sveriges klimat haha.

BLAZERS
Mitt absoluta favoritplagg, året runt. Fungerar till allt! Kommer använda detta som ett ytterplagg så länge det går.

Puss & kram

  • Postad i: Style

Gillar

Kommentarer

linnealarssonss
linnealarssonss,

Så härlig inspirerande inlägg! Så mycket snyggt mode 😊

nouw.com/linnealarssonss
Linnealiebig
Linnealiebig,

Åh, ge mig allt ❤️😍😍

nouw.com/linnealiebig
beattriicee
beattriicee,

Man blir galet sugen på att shoppa, speciellt boots och stickade klänningar! 🥰

nouw.com/beattriicee