MATKASSE

I samarbete med Sveriges matkassar

Hösten har ju äntligen kommit till Sverige och det är jag så glad för. Det är så skönt att lägga sommaren bakom sig och börja om på nytt, för det är faktiskt vad jag ser hösten som. Bortsett från att hösten bjuder på det bästa modet, underbart väder och vackra färger utomhus så bjuder den även på en nystart med nya rutiner, ny motivation, ny energi.

Jag är inte den som skriver upp kortsiktiga mål, men i år har jag faktiskt lovat mig själv att börja röra på mig mer, träna och äta bra. Mat ligger mig väldigt varmt om hjärtat och jag älskar att spendera timmar i köket för att laga mat, både gamla och nya recept. Men jag ska vara ärlig - vissa dagar finns energin eller inspirationen inte där, och då hade det varit klockrent med en matkasse.

Har ni provat på någon matkasse någongång? Om ja, vilken?

Photos by me - find all of my recipes here

Jag har faktiskt provat några stycken och tycker att det är en så grym affärsidé! Man slipper tänka på vad som ska handlas, man får hjälp med vad man ska laga för något till middag och man får - förhoppningvis - ny inspiration med både gamla och nya recept. Jag skriver detta inlägg tillsammans med Sveriges matkassar, som är en hemsida där du kan jämföra några av dom olika matkassarna som finns på marknaden. Genom deras hemsida kan du få hjälp med att hitta vilken matkasse som passar dig bäst; både tidsmässigt, ekonomiskt och smakmässigt. Så bra!

Jag kan varmt rekommendera Linas matkasse (som faktiskt har 4,7 av 5 i betyg!!) som jag tidigare har provat, och just nu har jag siktet inställt på Hello Fresh! Jag har hört så himla gott om deras matkassar så det vore väldigt roligt att få testa dom. Den har fått 4,9 av 5 i betyg så det bådar ju verkligen gott haha. En grym sak med matkassar är att man får hem recept som man annars kanske inte hade provat, och för mig som älskar att prova nya maträtter så passar det mig jättebra!

Hoppas ni fick lite mat-inspiration och kanske hittar en matkasse som passar er <3

Puss & kram

#bestofnouw #nouwoutfit

Gillar

Kommentarer

beattriicee
beattriicee,

Hade lätt beställt om jag hade bott i en större stad men har provat och det är så smidigt! 😍

nouw.com/beattriicee