LUCKA 8

I dagens lucka gömmer det sig lite tips på olika wrapping ideas! Jag tycker själv att det är så roligt att slå in i likadana stilar varje år och ibland komma med nya idéer, och använda olika detaljer. Det finns ju såklart flera miljontals idéer och styles man kan köra på, men idag har jag valt ut några av mina favoriter!

Hade det varit kul att få se hur jag slår in mina egna paket? Jag har ju inte riktigt hunnit göra det än & därför kommer det ett inspirationsinlägg istället. Isåfall bjuder jag gärna på det efter julen, när kalendern är över <3

USE PAINT OR A WHITE MAKER

Denna idén föll jag för direkt! Nu vill jag gå och köpa en white marker-penna, pensel och lite vit målarfärg. Så himla läckert att sätta en egen prägel på sina inslagningar! Man kanske kan rita något som har med personen i fråga att göra, så blir det dessutom ännu mer personligt.

ADD A GINGERBREAD COOKIE

Detta gjorde jag faktiskt för några år sedan vilket var väldigt fint! Jag har dessutom förr mig att jag skrev namnen på själva pepparkakan, men jag kan ha fel. Väldigt fint iallafall! Tips dock - häng på pepparkakan i sista sekund så att pappret inte fylls med fettfläckar. Det hade nog inte varit så kul...!

KEEP IT SIMPLE

Att keep it simple är också riktigt läckert. Jag älskar kontrasterna av det bruna naturpappret och det svarta breda silkessnöret till vänster. Eller bilden i mitten, där personen har målat på snöret och en rosett! Kreativt och fint!

USE STUFF FROM THE NATURE

Att blanda in naturen i sin paketinslagning tycker jag personligen är hur snyggt som helst. Det blir dessutom fint med det beiga pappret och jute-snöret, om man nu använder det! Kör på lite granris, några kottar, torkade bär eller varför inte lite pampagräs (eller vad man nu kallar det)? listan kan göras lång.

BE CREATIVE

Lite skevt att skriva "var kreativ" då det såklart ingår i alla punkter haha, men dessa tre varianter sticker ut lite mer tycker jag. Jag älskar både den första och den andra! Den första är jag lite sugen på att göra en variant på. Jag har nämligen redan bokstavsstämplar hemma som jag skulle kunna använda... hm, vi får se!

SIGILL

Sist men inte minst - ett sigill. Detta har blivit populärt dom senaste två åren tror jag, och i år har jag hoppat på trenden. Detta kan man använda, som ni kanske ser, både på kuvert när man skickar ut sina julkort eller på sina paket för att fästa antingen ett snöre, en detalj eller en lapp.

____________________________________________________________

Puss & kram

#bestofnouw #nouwoutfit

Gillar

Kommentarer

mathildaheimer
mathildaheimer,

Vilka härliga tips! Jag är verkligen SÄMST på att slå in paket men skulle vilja bli ett riktigt proffs på det. Jag gillar att hålla det simpelt så jag har kört med naturpapper och jutesnöre på alla mina paket <3 tycker det är så fint! Kram

nouw.com/mathildaheimer
Ellendelin
Ellendelin ,

Det här behöver jag! Är så sjukt dålig på att slå in, mer än det klassiska "födelsedagspaket" haha!

nouw.com/ellendelin