LUCKA 18

I dagens lucka gömmer det sig lite musiktips, nämligen mina favoritlåtar att lyssna på under julen! Jag både är och inte är ett stort fan av julmusik men dessa nedan får jag aldrig nog av. Så mysigt att sätta igång min merry christmas-lista på spotify medan jag lagar mat, åker buss, går en promenad... man kommer verkligen i christmas spirit tycker jag.

Brukar ni lyssna på julmusik? Vilka är era favoritlåtar? Let me know <3

Celine Dion - Happy XMas

Let's start with the best one - min absoluta favoritartist i världen - nämligen Celine Dion. Blir nästan lite ledsen av att lyssna på henne just nu då jag egentligen skulle sett henne i september haha, men förhoppningsvis blir det av till sommaren. Anyway - denna versionen är bäst bäst bäst!

Sia - Snowman

Denna kvinnan är ju ett musikaliskt geni haha, och jag älskar verkligen denna låten. ÄLSKAR!

Sia - Santa's coming for us

En annan favorit med Sia, nämligen Santa's coming for us. Lite peppigare än Snowman haha, och denna får mig alltid att vilja sjunga och dansa! Sådan christmas spirit som alla förtjänar att ha <3

Sam Smith - Have yourself a merry little christmas

När vi ändå är inne på musikaliska genier så får vi ju inte glömma världens bästa artist, Sam Smith. Denna låten är... nej jag finner inga ord haha. Hans röst gör mig så LUGN och KÄR på något sätt? Så så så SÅ bra <3

Mariah Carey - All I want for christmas

Är egentligen inget stort fan av Mariah Carey, men det är ju ingen riktig jul om man inte hört denna låten under december känner jag? Finns miljontals varianter på denna låten men denna är nog den populäraste & den alla hört? Också en låt som gör en så GLAD och PEPP på julen!

Coldplay - Christmas lights

Behöver nog inte skriva något om denna låten... allt som Coldplay gör blir guld <3

Michael Bublé - It's beginning to look a lot like christmas

Återigen - har man inte hört denna låten under december så har man inte lyssnat på julmusik, eller öppnat instagram haha. Denna låten har ju varannan person i sin story under december, vilket gör att jag tröttnat lite på den... men den är minsann med på spellistan ändå!

Wham! - Last christmas

Nej men SNÄLLA detta är en klassiker som ALDRIG blir dålig! Är dessutom i princip uppväxt med George Michaels musik då det är min mammas absoluta favorit. Kan vi förresten diskutera hur snygg han var när han var 20-25 år? Herregud vilken HUNK!

Miss Li - Den vintertid nu kommer

Avslutar med en hyfsat ny låt med Miss Li. Jag tror att denna kom ut för två år sedan? Den blev iallafall snabbt en favorit och jag tycker att den är så himla vacker i texten. Handlar inte direkt så mycket om just julen, utan mer om ett brustet hjärta... men eftersom jag är uppvuxen med "Den blomstertid nu kommer" så blir den automatiskt bra!

__________________________________________

Om ni inte blev mätta på låtarna ovanför så kommer här några till:

The mamas - A christmas night to remember
Laleh - Vinterland
Carola - En stjärna lyser så klar
Band Aid - Do they know it's christmas?
Hurts - All I want for christmas is new year's day
Triad - Tänd ett ljus
Chris Rea - Driving home for christmas

Puss & kram

#bestofnouw #nouwoutfit

Gillar

Kommentarer

Ellendelin
Ellendelin ,
Åhhh!! Jag älskar julmusik 😍
nouw.com/ellendelin