LUCKA 15

Vad vore en julkalender utan tips på julfilmer? Det vore ingen ordentlig julkalender, om ni frågar mig! Här nedanför kommer några av mina absoluta favoriter och jag tror att ni kommer känna igen 98% av dom haha. Men förhoppningsvis så hittar ni någon ny favorit!

Bädda ner er i soffan med några filtar, koka en kopp chai latte, värm några lussekatter och njut <3

THE HOLIDAY
Let's start with the best one! Denna ser jag flera gånger varje jul - den är verkligen bäst. Jag blir alltid lika glad & varm i hjärtat när jag ser den, och den får mig såklart att vilja flytta ut till en liten stuga på landet i England. Och jag hade ju minst sagt gärna bytt plats med Cameron Diaz och själv blivit förälskad i Jude Law haha. Nej, bästa julfilmen!

THE GRINCH
Haha denna har jag faktiskt börjat tycka om på äldre dar, men jag känner många som hade denna som ett måste när dom var yngre. Då tyckte jag dock att den var lite obehaglig? Idag älskar jag den! Så så så mysig och rolig!

SOMETHING BORROWED
En av mina absoluta favorit-filmer - inte bara vid julen utan året runt. Denna är också så himla fin & man mår verkligen BRA när man ser den. Jag tröttnar aldrig haha. Det är egentligen ingen julfilm, men av någon konstig anledning så ger den mig julkänslor vilket gör att jag ser den varje jul (och resterande månader på året) haha.

THE CHRISTMAS CALENDAR
En väldigt fin film som handlar, som ni kanske förstår, en julkalender. Denna släpptes på Netflix förra året och jag tror att jag hann se den... fyra gånger? Julkalendern är magisk och kan spå framtiden, och man får helt enkelt följa Emily när hon dagligen öppnar sina luckor och allt som händer. Kan vi diskutera den lilla byn som hon bor i, att den verkar SÅ mysig och är täckt med massor av snö?

POLAREXPRESSEN
Behöver jag ens förklara varför haha? Jag kan tänka mig att alla redan har sett denna by now, men det går inte att tipsa om julfilmer utan att ha med denna. Det har blivit en tradition för mig att se denna varje jul och har varit sedan den kom ut när jag var 11 år. Ja, vad kan egentligen gå fel med en film där man får träffa på tomten ;)

ENSAM HEMMA
Återigen ett par filmer som jag tror att ni alla redan vet vilka dom är och det går verkligen inte att inte ha med dessa i denna listan. Egentligen B-filmer om ni frågar mig, men dom ger SÅ mycket julkänslor och har mer eller mindre blivit en tradition att se. Okej alla filmer jag rabblar upp är traditioner tydligen, but I can't help it. Jag älskar julfilmer!

__________________________________________

Här nedanför har ni några andra härliga favoriter som jag älskar att se under julen:
New years eve
Harry Potter-filmerna
Elf
Love actually
Four christmases

Puss & kram

#bestofnouw #nouwoutfit

Gillar

Kommentarer

linndossing
linndossing,
Tack för tips, det är alltid välkommet!! <3
nouw.com/linndossing