LUCKA 11

Den eviga frågan, "vad ska jag ha på mig?". Är det bara jag som tänker den frågan flera gånger om dagen? Och julafton är ju inte direkt ett undantag haha. If so, då hoppas jag att detta inlägg kan hjälpa er lite på traven inför julens bravader! Vissa tycker om att klä sig mysigt och bekvämt under juldagarna medan andra (som t.ex jag) föredrar att klä upp sig litegrann - hur som, så har jag samlat något för alla!

THE BLAZER

Jag är ju en sucker för blazers om någon. Detta plagget fungerar alltid, och man ser proper och snygg ut. Kör antingen naket under kavajen för en sexigare look, eller ha den över en t-shirt tillsammans med ett par snygga brallor!

THE LITTLE BLACK ONE

Ingenting kan gå fel med "the little black one", vilket också är ett plagg som jag tycker att alla ska ha hemma i garderoben. Jag har några svarta klänningar själv som är mitt safe card om jag inte hittar något annat att ha på mig, och jag känner mig alltid fin i en!

SHINE BRIGHT LIKE A DIAMOND

Vissa är ju som jag och vill klä upp sig på julafton, medan andra tycker om att vara mysigt och ledigt klädd. Ingenting är fel såklart och jag personligen älskar denna kategorin. Kan vi diskutera kavajen i mitten? Jag måste ha den! Ett riktigt statement-plagg - så jäkla läcker!

CHRISTMAS RED

En ganska vanlig färg som jag tror att många klär sig i under julen - nämligen röd. Så fräscht dessutom!

THE SUIT

Man brukar ju säga att varje kvinna ska äga minst en kostym i garderoben, men det talesättet lever inte riktigt jag efter. Jag kör bara på överdelen, dvs. kavajen haha. Men hur snyggt är det inte med en kostym? Så elegant, vuxet och professionellt!

THE BLOUSE

På med ett par snygga jeans och en vacker blus, and you're good to go. Har själv blivit lite halvt besatt i blusar likt den till höger - så vackert med färgen, materialet och modellen. Den lägger sig så flattering på kroppen!

THE COMFY ONE

Som sagt - vissa tycker om att klä sig ledigt och bekvämt så här kommer även lite tips till er. Detta glider jag gärna runt i på morgonen och under dagen medan man förbereder sig inför julfirandet på eftermiddagen. Måste för övrigt klicka hem ett par joggers eller långa pyjamasbyxor haha - så skönt att hänga i hemma.

____________________________________________________________

Hoppas ni hittade något ni gillade och blev inspirerade till era outfits under jul & nyår <3

Puss & kram

#bestofnouw #nouwoutfit

Gillar

Kommentarer

Ellendelin
Ellendelin ,

Är KÄR i den champangefärgade blusen, den är fantastisk!

nouw.com/ellendelin
beattriicee
beattriicee,

Älskar myskläderna, perfekt för mig att ha på sig på julen 🥰

nouw.com/beattriicee
CeciliaSalomonsson
CeciliaSalomonsson,

men så snyggt! 😊

nouw.com/ceciliasalomonsson