LIFE UPDATE

Top from NA-KD / iPhone case from Ideal of Sweden

Här har det minsann ekat tomt... men jag har haft både en grym och en riktigt jobbig vecka. Jag vet inte riktigt vart jag ska börja, men allting började i måndagskväll när det brann i källaren i mitt lägenhetshus. Jag satt i badet och rakade benen och helt plötsligt så börjar det lukta rök, så det var bara att klä på sig och slänga upp håret i en turban & springa ut. Jag har mitt förråd i rummet där det har brunnit & alla mina grejer är troligtvis förstörda, men jag har ingen aning för jag får såklart inte gå ner därnere. Det är bara saker, men allting känns så otäckt och tråkigt. Speciellt då polisen tror att branden var anlagd & rubricerar det som en mordbrand.

Därefter har jag haft en konstig och obehaglig känsla i kroppen, och det blev såklart inte bättre när det i torsdags brann igen men på en balkong på andra sidan gatan. Haha det är nästan så att man skrattar för att det blir så komiskt... den branden tror dom dock var en olyckshändelse, men ändå. Det sägs att blixten aldrig slår ner två gånger på samma plats, men tydligen så gör bränder det haha.

För att nämna några positiva saker med veckan (för ja - dom finns) så har jag jobbat väldigt mycket vilket har varit SÅ kul! Herregud vad jag älskar mitt jobb. Jag har umgåtts med Linnéa, fotograferat vid rapsfälten, träffat mamma och pappa, träffat Rebecca som inte varit hemma på tre månader, gått på dejt, firat min mormor som fyller år imorgon, ätit middag med Michelle och kört en spontanare på stan med Cassandra. Jag har med andra ord haft en SÅ bra vecka, trots allt med branden haha. Hoppas att ni också har haft en grym helg och att ni mår bäst!

Puss & kram

Gillar

Kommentarer