LATEST THROUGH MY PHONE

Det är väldigt ofta man knäpper bilder med telefonen men sedan ligger dom bara där, orörda... häromdagen tittade jag igenom mitt kamera-album på telefonen från dom senaste veckorna och hittade några bilder som jag tänkte att jag kunde dela med mig av, som ni inte redan sett!

Mycket mat haha, men hade det inte varit det så hade det inte varit min telefon ;)

Dress from Vero Moda

Jag hos mormor för någon vecka sedan! Vi brukar ju som sagt alltid åka över till våra släktingar i Danmark under första helgen i november och det blev ju såklart inte av i år p.g.a. pandemin, men vi styrde ändå ihop en middag och umgicks. Och jag kände mig så fin i mitt lockade hår och min nya klänning!

Häromdagen tappade jag upp ett bad, tände en massa ljus och tittade på Prison Break. Så mysigt!

Även om jag bakat massor dom senaste dagarna så är jag så sugen på morotskaka hela tiden haha. Det är ju verkligen något av det godaste vi har? Och jag älskar muffinsen på Espresso house! Nu vill jag inte uppmana någon att besöka ett kafé haha, men så mysigt att sitta där i timmar och snacka skit <3

Fyndade denna lampfoten på loppis för någon månad sedan för 40 kr haha, och jag älskar den. Det kanske inte syns men den är i trä och väldigt mörk, och passar så bra i mitt vardagsrum. Har faktiskt köpt en golvlampa i samma stuk - lovar att visa den så fort pappa hjälpt mig att dra sladden!

Under alla helgona-helgen åkte jag och mina föräldrar & besökte min farmor, farfar och faster & det var verkligen så vackert på kyrkogårdarna. Jag var såklart tvungen att knäppa några bilder! Hösten alltså, I love you <3

Avslutar inlägget med mina bästa snacks från Get raw! Har ni provat dessa? If not, do it! Av dessa två tyckte jag bäst om kanelbulle men min absoluta favorit från dom är deras chocolate crumble. Den är heeeeelt otrolig!

____________________________________________________________

Puss & kram

#bestofnouw #nouwoutfit

Gillar

Kommentarer

My,

Åh vad sugen jag vart på fika nu haha!!

mynordqvist.se
beattriicee
beattriicee,

Älskar din klänning, den är så fin! 😍 Och härligt med bilder ifrån telefonen!

nouw.com/beattriicee
happyM
happyM,

Åh vilket mysigt inlägg!! Har inte testat de snacksen men det lät ju gaaaalet gott! Kram ❤️

nouw.com/happym
Netti Starby ,

Härliga bilder du har samlat på dig! <3 Kramis

starbys.se
Hilma
Hilma,

Suuuperhärliga bilder! Hoppas du har en bra torsdag 😊 Kram!

nouw.com/hilma
corneliaeri
corneliaeri,

Mysigt att se <3

nouw.com/corneliaeri
oliviamalm
oliviamalm ,

Du är magisk, så otroligt vacker! Hoppas att du får en bra helg 😊


nouw.com/oliviamalm