LÄR KÄNNA MIG

Det är verkligen SÅ kul att få äran att vara Veckans blogg här på Nouw under denna veckan, och att så många av er redan kikat in här! Välkomna! Jag hoppas att ni gillar vad ni ser och att ni vill stanna <3

Jag har ju egentligen redan gjort en intervju tillsammans med Nouw (som ni kan läsa här) där ni kan läsa lite mer om mig & vem jag är, men för att ta denna veckan med storm så har jag samlat ihop lite roliga & random frågor som jag tänkte svara på. På så sätt får ni lära känna mig ÄNNU mer! Tipp topp ju! Haha nej jag driver, men jag hoppas att ni tycker det är kul att läsa!

_______________________________________________________

Nämn tre saker som man kanske inte vet om dig.
- Jag älskar att köra bil och tar gärna omvägar med vilje för att det ska ta längre tid haha.
- Jag älskar att allt som har med skogen och naturen att göra (okej förutom när det blir kolsvart och jag råkar gå vilse haha) och drömmer om att få äga ett hus på landet i framtiden. Tänk att vakna på morgonen och laga frukost i köket medan man blickar ut över en dimmig åker eller en sjö som solen skiner över.
- Jag har riktigt dåligt tålamod ibland haha. Om jag t.ex. kommer på något jag vill ändra i min lägenhet, så vill jag helst göra det samma dag. Eller som nu senast när jag fyndade tre koppar från Höganäs på loppis, ja då vill jag hitta ytterligare tre stycken exakt NU och kan knappt vänta.

Vilken är din favoritfilm?
Jag har några stycken haha... Iron man-filmerna, Pearl harbor, The bodyguard, Something borrowed, Maid in manhattan, The perfect date, The holiday, Harry Potter-filmerna, Burlesque osv.

Nämn fem saker som du alltid har i ditt kylskåp.
- Pärltomater
- Marabou apelsinkrokant
- Schalottenlök
- Ägg
- Fetaost

Vilken sida av sängen sover du på?
Om man står framför sängen och tittar på den, så sover jag alltid på den vänstra sidan.

Vilken är din favoritmaträtt?
Sushi, alla dagar i veckan. Jag älskar däremot mat och äter till 98% allt, så jag har flera olika favoriträtter. Pasta, grytor, soppor, fläskfilé, lax på spenatbädd, räksallad. Listan kan göras lång. Men sushi, det tackar jag aldrig nej till haha.

Är du blyg?
Om jag hade fått denna frågan för 15 år sedan så hade mitt svar varit JA till 100% men idag är jag inte blyg, nej. Eller jag kan bli blyg och tillbakadragen i vissa situationer men jag är aldrig tyst. Jag är personen som hörs & som bjuder på sig själv, så jag tror knappast att jag framstås som en blyg tjej.

Vad gillar du för musik?
Haha allt möjligt. Allt från schlager och dansband till r'n'b och pop. Sam Smith, Kikki Danielsson, Phil Collins, Celine Dion, Khalid, Sami, Beyoncé, Jireel, Molly Sandén, Lana Del Rey, Zara Larsson, The Weeknd, Mwuana, estraden, Fricky, Carola, Miriam Bryant, Arvingarna. Okej ni förstår nog att min musiksmak är väldigt bred :)

Vill du gifta dig?
Ja gud ja, det är en av mina största mål och drömmar i livet <3

När ingen ser, vad gör du då?
Haha jag noppar min raggarsträng, rensar näsan med tops, klämmer finnar, sover naken, låter disken stå kvar i diskhoven, ligger kvar i sängen till kl. 14, går på toa med öppen dörr, äter en hel skål popcorn på en halvtimme.... jag behöver nog inte fortsätta :)

Nämn tre saker som du tycker om att göra.
- Äta mat haha, i alla dess former. Hemmalagad mat, take away, på restaurang. Mat är livet!
- Umgås med mina nära och kära. Jag har kommit till ett stadie i livet där jag har samlat på mig personer som ger mig BRA energi, vilket gör mig så stolt. Jag älskar att vara ensam & ha egentid med mig själv, men det finns inget mysigare än att ha filmkvällar, middagar, ta promenader eller roadtrips med min familj eller vänner.
- Att pyssla och att vara kreativ. Det har jag alltid vetat att jag tycker om att göra, men jag har insett det på ett nytt plan under detta året och framför allt sedan jag blev arbetslös. Det är så mysigt att hitta diy-projekt och pyssla. Måla om, bygga soffbord, renovera osv.

Vad är din sämsta sida?
Vart ska jag börja... nej jag skoja haha. Nej men något som jag behöver arbeta på med mig själv är att sluta vara så otroligt hård mot mig själv, eller att överanalysera allting. Jag har höga krav på mig själv och blir ofta besviken när jag slutför ett arbete på ett sätt som jag inte föreställde mig i början. Min hjärna går dessutom på högvarv och jag är en otroligt känslosam person, vilket kan förstöra för mig i många situationer.

Vilken är din favoritserie?
Prison break, Desperate housewives, One tree hill och Vänner!

Vad är din bästa sida?
Att jag alltid sätter andra före mig själv och ställer upp för allt och alla, vilket såklart också kan bidra till att jag tar skada av det. Jag tänker mycket på mina nära & kära vilket gör att jag ofta hör av mig och visar uppskattning, vilket är en väldigt fin egenskap. Jag är genuint snäll, tar inte andras actions på för stort allvar, en bra lyssnare och målmedveten. Jag är fan grym, och det är även DU som läser detta <3

Vart i världen skulle du vilja befinna dig just nu?
Antingen tillsammans med min mormor hos våra släktingar i Danmark, eller i ett varmt land med min bästis. Vi befann oss på Bali för exakt ett år sedan och jag hade kunnat göra VAD SOM för att kunna åka dit nu igen.

  • Postad i: Q/A

Gillar

Kommentarer

Toril
Toril,

Såå intressant inlägg! Känner igen mig i så många punkter haha <3

nouw.com/toril
Desireekujala
Desireekujala,

Så kul att lära känna dig lite bättre! Jag känner igen mig i mycket du skriver <3

nouw.com/desireekujala
Artbyellinor
Artbyellinor,

Kul att läsa, jag vill ha exakt samma saker i kylskåpet 😍

nouw.com/artbyellinor
Hilma
Hilma,

Grattis till veckan blogg! 😃 Jätteroligt att få veta mer om dig fina du, kram! <3

nouw.com/hilma
Linnealiebig
Linnealiebig,
Så härligt inlägg 🤩
nouw.com/linnealiebig
beattriicee
beattriicee,

Du förtjänar verkligen att vara veckans blogg!! Och otroligt roligt att får lära känna dig mer! 😍✨

nouw.com/beattriicee