KOSTTILLSKOTT

I samarbete med Topformula

Jag har länge funderat på att börja äta kosttillskott av olika anledningar, och tänkte helt enkelt prata lite om det med er idag. Jag har ju kikat på lite olika produkter & varför dom är bra för knoppen och kroppen, men det är ju verkligen en hel djungel haha.

Är det någon av er som äter kosttillskott? Vad isåfall, och tycker ni att dom fungerar?

Jag skriver detta inlägg tillsammans med Topformula som säljer just kosttillskott, vilket är så himla kul! Jag har hittat fyra kosttillskott som jag starkt funderar på att börja äta då jag tror att jag hade mått bra av det. Inte för att jag anser att jag mår dåligt idag... men ens psykiska och fysiska mående kan alltid bli bättre med hjälp av bra vitaminer & kost.

_______________________________________________________

Magnesium
Magnesium är ett kosttillskott som jag främst funderar på att börja äta då det minskar trötthet och utmattning. Jag kan vara trött och utmattad vissa dagar och dricker inte kaffe (än) haha, så att äta magnesium är kanske en bra grej för mig för att underlätta min vardag ;) Musklerna, benstommen, tänderna och proteinsyntesen är några saker i kroppen som påverkas av magnesium.

B12
Jag har ju en hel del problem med migrän och jag har läst lite om att både B12 ska motverka detta.

D-Vitamin
Med tanke på hur vårt väder & klimat ser ut så behöver man kanske äta extra D-vitamin för att få i sig tillräckligt haha. D-vitamin lagras i kroppen under sommaren när vi spenderar tid i solen, för att sedan ska täckas under vinterhalvåret. D-vitamin hjälper bl.a. mot immunförsvaret.

Omega-3
Detta är ju egentligen en ganska vanlig vitamin & det känns som att "alla vet vad det innebär" haha. Omega-3 är rik på EPA och DHA, vilket är två viktiga fettsyror som våra kroppar behöver för att må bra. Våra kroppar behöver Omega-3 för att må bra och egentligen ska man äta fisk ca. 2-3 gånger i veckan för att få i sig tillräckligt, men om man nu inte gör det så är kosttillskott ett bra alternativ.

Om ni själva skulle bli intresserade av att börja äta kosttillskott så kan jag varmt rekommendera er att kolla in Topformula! Deras priser är helt galna - ni får t.ex. Omega 3 för 25 kr eller D-Vitamin för 30 kr! Helt stört haha. Uppger ni dessutom TESTA10 så får ni 10% rabatt på er order!

Puss & kram

Gillar

Kommentarer

Hilma
Hilma,
Har aldrig testat något sånt här förut, men det finns ju verkligen sååå många att välja mellan 💛
nouw.com/hilma
Amanda (Swedish Passport),
Jag har både B12- och Omega-3-tabletter hemma då jag är vegeterian och äter mycket veganskt, men är så fruktansvärt dålig på att komma ihåg att äta dem, hehe. Borde bli bättre på det då jag mår mycket bättre när jag får i mig allt jag behöver, vilket inte är så konstigt kanske 😉
swedishpassport.com
Emma Engström,
Som du säger, det är verkligen en djungel detta! Finns så himla mycket som man inte har en susning om vad det är haha! KRAM <3
nouw.com/emmaengstrom