IT'S MY BIRTHDAY

Lille jaaaag

Idag är det minsann iiiingen vanlig idag utan idag är det min födelsedag! Jag fyller 27 år vilket jag tycker är helt stört haha. Vart tog åren vägen? Om 3 år är jag liksom halvvägs till 60 år? *panik* Jag minns när min bror blev 27 år och jag tyckte att han var SÅ gammal och vuxen haha, och nu är jag helt plötsligt här... och tro mig, jag känner mig varken gammal eller vuxen haha.

Jag har iallafall inga planer för dagen förutom att jag ska städa och förbereda inför ikväll då jag har bjudit hem mina föräldrar, bror, hans tjej och min mormor på middag! Jag har inte riktigt bestämt mig för vad förrätten eller efterrätten ska bestå av än, men det blir iallafall penne vodka (recept HÄR) till varmrätt. Jag tror att jag redan nu kan säga att det är min nya paradrätt haha. Det ska iallafall bli väldigt mysigt med lite familjemys <3

Ha en grym måndag mina vänner! Och njut för guds skull av MIN födelsedag ;)

Puss & kram

#bestofnouw #nouwoutfit

Gillar

Kommentarer

Linnealiebig
Linnealiebig,
Åh grattis fina, ha en toppendag <3
nouw.com/linnealiebig
beattriicee
beattriicee,
Stort grattis på din födelsedag hjärtat!! 🤍
nouw.com/beattriicee
Desireekujala
Desireekujala,

Grattis på födelsedagen snygging 😃<3 Ha det så mysigt ikväll med familjen <33

nouw.com/desireekujala
artibus
artibus,
spiinaker
spiinaker,

Åh Stort grattis!!:)))

nouw.com/spiinaker
cjulias
cjulias,
Stort grattis fina du!
nouw.com/cjulias
Marie,

Stort grattis till dig i efterskott =D

sweeetwordsbymirre.com
tiffanykarlsson
tiffanykarlsson,

Grattis i efterskott fina du!

nouw.com/tiffanykarlsson
GabriellaBerglund
GabriellaBerglund,

Grattis i efterskott!!

nouw.com/gabriellaberglund
fanip
fanip,

Stort grattis i efterskott! Hoppas du hade en fin dag <3 Jag fyllde 30 i år och känner mej inte heller gammal, haha, alltså verkligen inte. Men ju äldre man blir desto mer perspektiv på ålder får man. När man var 18 och tänkte på folk som var 30 tänkte man ju att det var gamla, och nu när man själv är 30 förstår man ju att så är långt ifrån fallet. Jag känner snarare att det är nu man kommit tillrätta med mycket i livet, man vet vad man står för och vem man är, man tar inte någon skit, har mer skinn på näsan osv. Nu börjar livet på riktigt, lite så. Så än så länge ser jag mest positivt på att bli äldre!

nouw.com/fanip