INSPIRATION: SNEAKERS

I samarbete med Sportshowroom

Photos borrowed from Pinterest

Idag tänkte jag att vi skulle prata lite mode och något som ligger mig varmt om hjärtat - nämligen sneakers! Det är ju verkligen något som aldrig kan gå fel och något som jag är lite smått beroende av haha. Dom fungerar verkligen året runt (speciellt för mig som inte är någon som bär vinterskor) och man kan ju lugnt säga att jag har samlat på mig en hel del under mina år haha.

I want to order all of these above

Nu till det roliga med detta inlägg - jag tänkte nämligen prata lite om mina favoriter när det kommer till sneakers. Om jag ska vara helt ärlig så har jag ju faktiskt flera stycken som ligger mig varmt om hjärtat haha, men av någon anledning så kommer jag alltid tillbaka till just denna modellen. Den går dessutom aldrig ur tiden, och är SÅ HIMLA bekväm! Har ni hört talas om Adidas NMD förut? Det är dom godingar som ni ser här ovanför! Och sneakers-galen som jag är så hade jag velat klicka hem varenda en haha.

Inte nog med att Adidas NMD är väldigt snygg, tidlös och klassisk, så tycker jag att det är en otroligt bekväm sko. Jag har nog aldrig ägt en skönare sko, om jag ska vara ärlig... Jag älskar hur den sitter på foten och jag kan gå med dom i 8-10 timmar utan problem. Stort tips om ni letar efter ett par snygga sneakers både till promenad, träning och vardag!

Puss & kram

  • Postad i: Style

Gillar

Kommentarer