INSPIRATION: FÖNSTERBYTEN

I samarbete med Hedemora glas

Photos borrowed from Pinterest

Det här med inredning ligger ju mig väldigt varmt om hjärtat som ni redan har förstått, & jag hittar såklart ständigt nya grejer som jag vill byta ut eller köpa. Och det roliga med inredning är just att det finns så mycket olika grejer att prata om eller fixa - möbler, golv, väggar, lampor, fönster, dörrar, vitvaror, detaljer, växter, ljus. Ni hör ju - listan kan göras lång!

Idag skriver jag detta roliga samarbete tillsammans med Hedemora glas, som arbetar med fönsterbyten. Om man tittar på bilderna ovanför så förstår man kanske att jag drömmer om att få äga ett hus i framtiden med gigantiska fönster som släpper in massor med ljus, och som har breda fönsterbrädor där jag kan ställa växter, ljus och andra fina detaljer. Det är verkligen så otroligt vackert!

https://www.hedemoraglas.se/fonsterbyten/

Och när vi ändå är inne på spåret om fönsterbyten så går jag faktiskt i lite tankar om att göra det hemma hos mig. Huset som jag bor i byggdes på 1950-talet och även om allting är i bra & fint skick, så vore det väldigt fräscht och intressant att byta ut både fönster & fönsterkarmar! Vi får se hur det blir med det. Jag hittar som sagt alltid nya saker som jag vill fixa haha.

Kan varmt rekommendera att kolla in deras hemsida om ni nu skulle börja gå i tankar om att byta era fönster!

Puss & kram

Gillar

Kommentarer

linndossing
linndossing,
Men snälla vad sugen man blev på att byta fönster!! <3
nouw.com/linndossing
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229