HELLO

Lilla jag på en restaurang i Jönköping / Dress from Boohoo

Nämen hallå! Hur mår ni? Här har det återigen ekat tomt i några veckor haha, men så blir det. Mitt liv har tagit sig en liten vändning minst sagt... jag har nämligen hamnat utan jobb, har haft lite semester och försöker leta mig vidare efter ett nytt jobb. Vilket ni förstår kanske inte är det lättaste pga omständigheterna i världen :) men livet känns faktiskt FINE och BRA trots det, och jag försöker just nu se det som en semester.

Återigen - hur mår ni? Har ni haft det bra på sistone? Jag hade lite semester förra veckan och åkte upp till Jönköping för att hälsa på Ellen. Jag har inte varit där sedan hon köpte sin lägenhet förra sommaren så det var verkligen på tiden.... och så mysigt vi hade det. Vi har badat, solat, plockat kantareller, haft kräftskiva, tittat på Eva & Adam, varit ute och dansat osv. Några perfekta semester-dagar helt enkelt!

Nu är det väl lite "back on track" för mig som gäller, fast utan jobb haha. Jag försöker se det hela som en nystart och tänkte bl.a. skaffa rutiner och ta tag i träningen. Jag har ju all tid i världen just nu så jag kan inte riktigt komma med några bortförklaringar... även fast man alltid lyckas :)

___________________________________________________________________________

Ta hand om er så hörs vi "snart" igen!

Puss & kram

Gillar

Kommentarer