HELGENS PLANER

Bag from Nunoo / Boots from Vagabond / Coat from Bershka / Top from Bubbleroom

Hoppas att ni har haft en fin vecka so far & att ni har det toppen! Jag mår bara bra. Har jobbat förutom i tisdags och igår då jag var ledig & njöt av höst-vädret. I tisdags hängde jag hos mormor och igår träffade jag Erika på dagen & min bror på kvällen. Tänkte prata mer om min torsdag i mitt "min helg i bilder"-inlägg på måndag! Nu är det fredag & dags för helg, och här kommer mina planer! Puss

____________________________________________________________

FREDAG
Det blir ett kort pass på Scorett och därefter ska jag träffa Cassandra! Hon är nere i Malmö för att fixa sina naglar så vi passar på att ses & kramas lite. Vi ska nog äta middag på Rosegarden ihop... år & evigheter sedan jag var där sist. 

LÖRDAG
På kvällen tänkte jag umgås med pappa! Mamma jobbar kväll så det blir en pappa- och dotter-kväll vilket jag ser framemot :) Vi ska väl äta något gott till middag och därefter se en bra film... ni har kanske något grymt förslag?

SÖNDAG
Inga större planer förutom jobb & fixa lite ärenden. På kvällen ska jag möta upp en kollega & äta middag med henne! Det blir pizza på 400 grader!

#bestofnouw #nouwoutfit

Gillar

Kommentarer

happyM
happyM,
Grym du är som kämpar på med jobbandet ❤️ Stor kram ❤️nouw.com/happym
linndossing
linndossing,
Hoppas din helg blir fin! Kramnouw.com/linndossing
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229