HELGENS PLANER

Coat and knitted polo from Vero Moda / Sneakers from Nike / Bag from Nunoo
Sunglasses from NA-KD / Denims from Bikbok

Äntligen är det fredag!!!! Även om jag inte jobbar och är "ledig" varje dag, så försöker jag se det härliga med helgerna ändå. Dagen till ära tänkte jag dela med mig av mina planer för helgen! Det brukar ni som sagt uppskatta att läsa & det gör även jag själv hos andra, och er önskan är ju min lag så let's go <3

FREDAG
Idag ska jag åka hem till Ellen och hälsa på henne <3 Hon opererades förra veckan och har varit hemma hos sin mamma sedan dess, så det ska bli väldigt mysigt att träffa henne. Vi lär nog bara mysa och fika då hon inte orkar så mycket. På kvällen ska jag hänga med mina föräldrar & sova över där!

LÖRDAG
Jag och mamma ska åka till....... ULLARED! Det ska bli så mysigt med en heldag med henne! Jag borde väl egentligen hålla i mina pengar haha men jag tänkte försöka hålla mig till det som jag behöver. Det är ju dock en tolkningsfråga ;)

SÖNDAG
På söndag har jag bokat in att hänga med Emely! Jag vet inte riktigt vad vi ska göra men det blir nog mysigt oavsett. Tänkte också fråga mormor om hon vill äta söndagsmiddag tillsammans med mig, och avsluta veckan på bästa sätt!

__________________________________________________________

Ha en underbar helg och ta hand om er <3

Puss & kram

#bestofnouw #nouwoutfit

  • Postad i: Style

Gillar

Kommentarer

meltems
meltems,
Älskar din stil 😍😍
nouw.com/meltems