HELGENS PLANER

Dress from NA-KD

Hej vänner! Hur har ni det? Mår ni bra? Jag mår bara bra, och saknar faktiskt att skriva här lite! Det känslan kommer och går, minst sagt. Idag är det fredag & jag tänkte dela med mig av mina planer för helgen... det brukar ni uppskatta, så jag tänker att det är en bra "öppningsfras" när man varit borta haha.

FREDAG
Jobbar til 18 och därefter ska vi faktiskt på aw hela gänget! Min chef har abonnerat en hel uteservering på en restaurang här i Malmö haha, så vi ska äta massor med god tapas, dricka gott och bara ha det grymt!

LÖRDAG
Jobbar till 16 och därefter ska jag raka vägen hem för att tvätta haha. Det var den enda tvättiden som var ledig denna veckan så det fick bli den... men känner jag mig själv rätt så kommer jag laga en god middag, fortsätta titta på 13 reasons why och BARA ta det lugnt!

SÖNDAG
Idaaaag går jag på en veckas semester vilket ska bli SÅ skönt! Jag och Linnéa åker idag iväg på en liten roadtrip och blir borta till onsdag. Vi ska stanna i Båstad, Falkenberg och Göteborg! Det kommer bli SÅ mysigt och SÅ bra! Vi har inget speciellt planerat förutom att vi ska umgås, shoppa på Ullared, njuta av vädret (som jag hoppas kommer vara bra!) och äta god mat haha.

__________________________________________________________

Ha en underbar helg <3

Puss & kram

Gillar

Kommentarer

awesomecaroline
awesomecaroline,
Låter som grymt bra planer!
nouw.com/awesomecaroline
fasojo
fasojo,
Men SÅ fin!! 😍 Du passar verkligen i blått 🦋
nouw.com/fasojo