HEJ HELGEN

Me yesterday

Hej vänner <3 Hur mår ni? Hade ni en fin fredag igår? Jag var ledig & spenderade i princip hela dagen med att slappa runt hemma, rensa min garderob och fota en massa samarbeten som jag snart har deadline på. Älskar produktiva lediga dagar - det är ju faktiskt dom bästa lediga dagarna haha!

Och om jag nu har uppfattat hela denna grejen rätt så tolkar jag det som att ni tycker om när jag (och andra) delar med sig av sina planer, så jag kör helt enkelt på ett vinnande koncept! Och eftersom min helg sträcker sig till t.o.m måndag, så får ni den dagens planer också! Ha en fin lördag! Puss

_________________________________________________

LÖRDAG
Idag jobbar jag till 16, och därefter ska jag hem till mormor och umgås med henne. Vi ska äta middag tillsammans, dricka bubbel och kolla på Mello <3 Om ni frågar mig så är det ju något av det viktigaste och mysigaste att göra under våren - att kolla på Mello dvs. haha.

SÖNDAG
Jobbar återigen till 16 och därefter har jag inga planer. Jag funderar däremot på att fråga mamma och pappa om dom vill äta middag med mig... det finns ju faktiskt inget bättre sätt att avsluta veckan & helgen på om ni frågar mig!

MÅNDAG
Ytterligare en ledig dag, och här har jag planerat in en lunch med pappa! Och iiiinget mer än så.

Gillar

Kommentarer

linndossing
linndossing,
Åh vad mysigt med mellomys med mormor!! Kram
nouw.com/linndossing
corneliaeri
corneliaeri,
Hoppas du hade en mysig helg!
nouw.com/corneliaeri
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229