GOODIEBOX

I samarbete med Goodiebox

My first box from Goodiebox

Idag ska jag prata om ett samarbete som jag sett framemot SÅ länge! Tyvärr kom livet och jobbet lite emellan så ni får se boxen lite senare än planerat, men bättre sent än aldrig som man brukar säga. Goodiebox är nog den bästa skönhetsboxen jag någonsin fått prova! Det jag älskar mest är att man får full size products OCH grejer jag kan få användning för.

Jag tänkte prata lite smått om mina favoriter från förra månadens box men jag utelämnar några stycken då jag inte ville förstöra överraskningen för er haha. Nu kvittar det ju då denna boxen inte skickas ut längre, men bilderna tog jag för en månad sedan så det får bli som det blir denna gången ;)

Moisture surge hydrator from Clinique / All about eyes cream from Clinque

Clinique är ett av mina favoritmärken när det kommer till skönhet och hudvård, så när jag såg dessa två produkterna så blev jag väldigt glad. Ingenting jag har provat tidigare så det gjorde det extra roligt! Det är en återfuktande gel i tuben och en ögonkräm i burken som tar bort ringar under ögonen.

Athena eyeshadow palette from Laritzy cosmetics

Detta KAN VARA en av dom finaste paletterna jag någonsin sett! Och ägt haha. Skuggorna är stora och dom går verkligen i mina nyanser, dvs. rosa, koppar, rött, champagne och brunt. Älskar att dom går att använda som ögonskuggor lika bra som dom kan användas till rouge och highlighter.

Hojta till om ni skulle vilja läsa en recension, för denna tror jag att ni hade älskat precis som jag!

Eye shadow brush from Niré Beauty

En väldigt fin och behövd ögonskuggsborste. Denna varianten kan man inte få för många av!

_____________________________________________

Summa av kardemumman - återigen en av dom bästa boxarna jag fått hem. Grymt nöjd alla produkter och till skillnad från andra boxar så fick jag här saker jag verkligen kan använda. Gränsfall är väl läppstiftet då det inte är min grej, men fortfarande jättefint och kul att prova!

Om ni också vill prova på Goodiebox så beställer ni det HÄR. Rekommenderar den verkligen till tusen <3 Och det bästa av allt? Du betalar endast 199 kr men får produkter för ett värde av ca. 1000 kr! Riktigt bra ju! Puss

  • Postad i: Beauty

Gillar

Kommentarer

Aliciasmood
Aliciasmood,
Jag ska testa denna istället, glossy box är inte alls bra längre!
nouw.com/aliciasmood
lindajanssons
lindajanssons,
Men så mycket kul. En sådan skulle man ju skaffa sig😊
lindajanssons.com/
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229