FYNDIQ

I samarbete med Fyndiq

Jag älskar att handla via nätet, vad jag än nu behöver. Det är så himla smidigt! Speciellt i dessa tider, då man helst ska undvika allmänna platser och butiker där det kryllar av andra människor. Det är ju så bekvämt att sitta hemma i lugn och ro och beställa hem det som man behöver. Och inte nog med det så älskar jag att FYNDA, och det är precis det vi ska prata om idag.

Jag tänkte nämligen tipsa er om Fyndiq som är en hemsida med miljontals produkter från tusentals olika säljare på en och samma plats. Här kan ni hitta det mesta som ni behöver - hur smart?

1. Ljusstake från House Doctor
Hur fin är inte denna? Lite sådär "smutsigt gammalt guldig" om ni förstår vad jag menar haha. Perfekt att ställa i fönstretbrädet och tända nu på kvällarna när det börjar bli mörkt! Så fint också att man kan ställa in den lite som man vill.

2. iPhone-skal från Ideal of Sweden
Mina favoritskal till telefonen of all time! Och dessa hittar ni på Fyndiq för en billigare peng!

3. Porslin från House Doctor
Har själv varit sugen på detta porslinet ett tag men jag behöver inte fler tallrikar haha. Jag gillar (återigen) den "smutsiga" och industriella känslan över det, att det är lite handgjort och så operfekt. Tips!

4. Kalender från MiGoals
Lite enklare att hålla koll på sin vardag med hjälp av en kalender <3

5. Brödkorg från House Doctor
Nu har ni kanske förstått vad jag bl.a. har som favoritmärke på inredning haha, men House Doctor har så himla mycket fint. Och märket finns på Fyndiq! Dessa korgarna hade varit så fina att servera bröd i vid frukosten.

6. Vinglas från Eva Solo
Jag äger champagne-glasen i samma serie och dom är så fina och eleganta! Dessa vinglasen är också så fina!

7. Kameraskydd till Instax Mini
Dum som jag är så ägde jag en Instax Mini-kamera förut som jag sålde (fråga mig inte varför....) så nu är jag sugen på att skaffa en ny haha. Detta är ett tunt skydd man sätter på kameran för att skydda den lite extra! Så bra!

__________________________________________________________

Där fick ni se lite av mina favoriter på Fyndiq just nu. Ni hittar allt från inredning och smink till julklappar och leksaker! Och det bästa, förutom att dom är billiga då? Dom erbjuder även snabba leveranser och säkra betalningar. SÅ bra! Värt att kika in deras hemsida om ni letar efter något specifikt och vill spara lite pengar!

Puss & kram

#bestofnouw #nouwoutfit

Gillar

Kommentarer